Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, September 25, 2008

Home » Nostalgic past: 16 years ago Part1:

Nostalgic past: 16 years ago Part1:



NOSTALGIC PAST 16 YEARS AGO: PART 1

Since the last couple of days, me and a couple of my friends (ex-classmates actually) are getting back in contact via the wonderful-world of sms and emails... and a lot of fond memories are being brought back including :
- a lot of pranks (rina vs mercun tarik, Liz vs rubbish throwing, HAG vs buah nyiok),
- jokes (a lot... a lot of jokes) ,
- name calling ( i dont think its appropriate now but.. sendiri mau ingat laa) ,
- punishments (for being the most social class ever - dang those seniors!!!),
- sudden outburst (errr. Teratak Ilmu incident hahahah - sorry ekk...)
- class wide protest (class vs Chemistry teacher vs name calling - resulted in a terrible SPM result!!)
- personality issue (pemalu then vs outspoken now)
- alim vs social (all mixed up in 1 class)
- JDP vs "normal citizen" (Gaza & Meen - not Fahmin ok)
just to name a few..

and some of us havent meet each other since the last 16 years we left our school back in 1992 (after SPM)... only heard a few rumours flying here and there such as...

- a sudden demise of fellow friend due to motorbike accident..
- classmates marrying each other
- one goes to Mars... (sorry... heheh)

again just to name a few...

Now..
- most of us already marrried and have a few kids and "still" 1 wife (for starters)..
- some are a fulltime career man & women (..hint..hint..)
- some still looking for that Mr Right...
- some already committed to a Mr Right and Ms. Right...
so guys.. enough of my flashback...

The Photo above is to jolt everyone memory of that day when we're in high school close to Padang Besar called MRSM Perlis some 16 years ago....
Next will be a VERY nostalgic picture taken 16 years ago today (Sept, 25, 1992)... in my next update in a bit...
Enjoy and laugh together-gether..

14 Comments this post:

Kuman Chaos said...

hahaha.. i know at least 2 person in the picture are laughing now and comment on not have a good hair day on that particular day...
hahaahh

Lynna said...

Alaa aku view pakai hp tak nampak la. Mlm kang aku sk0denk kat umah. Ni yg excited nak p cc ni haha

Ija said...

siut aje..aku la tu..damn my hair those day teruk gilos...anyway 1992 rite still naive thou :). Anyway aku nak komen haaa org yg upload pic. ni muka dia hampeh x nampak...x aci x aci

Lynna said...

Ehm..now I w0nder if its me who's having bad hair day..takleh jadi ni. Aku nak kena p cc ni taim lunch haha

Lynna said...

Hahaha *rolling on da floor laffin!* ;p

Kuman Chaos said...

hahha.... uploader still low profile.. tengok je la atas kepala aku tuh dulu hahahah...

Ija said? weh bila tahun lak ko jadi ija-said nih... hahahha

Lynna...
haa p la CC.. apa la koman spana betul al tak leh masuk Net.. hahah

Lynna said...

Lan..Kol 1 la aku p cc..nak wat mcm na,opisku kedekut ;p kalau tau menarik mcm ni,aku sanggup angk0t laptop mai opis td haha

nyoq-muda said...

didi: roy...zip hang tak tutup la...

roy: uikkk betui ka..cakap slow-slow la weii...takpa, aku tutup dgn baju..

lan: (meh aku check zip sapa tak tutup lagi...)

kuman said...

nyok muda nih mesti si Min .. ahhahahahah.... hahaha

actually nya memang check zip kot masa tuh ahahhah hmmm... ada logic logic....

Lynna said...

adoiiiiiiiiiii sakitnyer perot aku gelak sowang2 kat cc ni ;p Lan...konpem la nyoq muda tuh Min....sapa lg yg syoq sgt dgn buah nyoq 2-3 ari ni haha muka aku nerd giler.....mcm baru baik demam...

Lynna said...

cek zip ka? aku ingat carik duit syiling jatuh kat situ....kat teratak ni la dulu hafal subjek geography dgn formula2 merapu meraban haha pastuh siap ada buai...tp aku tak brani nak try takot roboh hahahha ;p

ija said...

Lan...kurang asam hang...bila pulak aku ada affair ngan said kuang kuang.

Lynna, cute miut ye kita dulu2 :)

Lynna said...

ija..
kiut,miut dan p0y0s haha :p my sis said i l0ok like my y0ungest bro in this pic n she's right. Yg tak tahan rambut gue ada fringe tu! Pony tail lagi! Nerdnye!
Lan..
Tu l0m gambaq lata bayu lagi tu. Hrp2 jumpa gambaq lata bayu n plan kita jd hehe..

Anonymous said...

betui la tekaan aku itu...ada skandal zip ykk...

Related Posts with Thumbnails