Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, September 26, 2008

Home » » Nostalgic Past: Part Three

Nostalgic Past: Part Three

NOSTALGIC PAST: PART THREE



tag: me,min,roy,sah, shah
rina, mala, yati, wanyaz,yan,harlina
shidah, ija, liz (posing maut), sheddy

Ok ler kengkawan..
aku rasa this is the best picture of us from the class... except not everyone is present in the class that time thus only setengah jer yg ada...

i have a feeling that this picture is close to the SPM exam already since everyone is so relaks jer...(pelik kan.. patutnya dekat nak exam kena la tense... kami bleh rilek lak ahhaha)

so... ini saja la untuk this week.. nanti sebelum raya i'll update a few more...

stay tuned kengkawan....

p/s: sesapa yg letak komen tuh trima kasih...

10 Comments this post:

Mala said...

org lain sumer posing skema jer..Liz je posing maut..lawak tgk muka sendiri & muka korang masa muda belia nii..aduiiii sakit perut gelak..

Lynna said...

Lan, aku tak ingat langsung bila amik gambaq ni haha n aku soköng,Liz mmg posing maut! Mana nak tension,dulu dok Study smart la Lan,bkn study hard..tp tak score jugak hehe

Lynna said...

korang perasan tak? Kat gambar mana pun,Liz nye pose mst lain skit dr org lain hehe Liz,jgn mara dear.. ;p

ija said...

Sokong..Liz dlm gambar mana2 pun mesti posin mautnya :) hehehe..iyelah mala so muda belia ye ...hehehe. Tapi yg x acinya Lan hensem ye selalu...mana leh ni pilih2 gambar time kau hensem je kihkih

Nurliza said...

Oittt..oooo semue komen kluar name I... :P
tulahhh xpe le terlbh lakk posing.. sakit bdn kot! :P
Anyways, good to c our ol' pics again.. Thanks Lan for bringing back the memoirs... ;)

Lynna said...

Sokong Ija! Lan pilih2 gamba yg muka dia ok je baru post kat cni..gambaq gue poyo manjang haha

kuman said...

hahhah.. hahaha... aduh sakit perut aku gelak... :D
mana ada aku pilih gambaq... aku mmg maintain dari dulu lagi so semua gambar sure ok punya.. hahaha

nanti aku up lagi gambar.. next week..

nyoq-remaja said...

hanya kenangan teruuuukir di dadaaaa...

bersemadi dlam sanuuubarikuuu....

jiwa membaraa, memendam rasaa...

tersemai seribu pengertian hidupkuuuu...

- Lefthanded

ija said...

Lan..jgn nak tepis2 kompom hang pilih gambar...Lynna pun sokong aku :) Min syair nampak ke lagu kihkih. Iyelah Liz, thanks to Lan for bring back the memories

Lynna said...

ija,
kwn kita ni dok
Jiwang sbb d0k ingat kat nametag maktab dia yg dah jd souvenir kat secret admirer dulu2 tu hahaha sambil *wink* *wink* kat Wan Yaz yg sdg berholiday dgn anak2 n hubby kat Disneyland Paris..

P/s : Mintak amp0n dulu ngan Nyoq :p

Related Posts with Thumbnails