Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, October 12, 2010

Home » , , » Entry Revival: Link dalam komen...

Entry Revival: Link dalam komen...

Ni nak revival Blog Tips yang last month untuk cara buat link (direct link) kat komen supaya senang blog owner nak follow balik ke blog commentor tuh...

takyah la nak kena click kat Blogger Profile- click kat link kan..

Entry Tutorial buat Link kat komen.

dan cik amy (SINAR RAUDAH) yang bertanya soalan..:o)

Visitor lain pun amik la... tak salah pun :o)

sama sama kongsi ilmu ;)

8 Comments this post:

Amy Syaquena said...

salam...

thanks kuman siap uat entry lagi tue sukenya anyway thanks again ye lain kali leh bantu lagi hehehe...

Kuman Chaos said...

@amy: setakat yang tau boleh ler bantu sesikit.. kalau lagi advance kena tanya sifu-sifu le.. dah try?

*luv Syahnia* said...

boleh blaja ni..
btmbh ilmu kuman pasni yea ;P

AngahSayang2314 said...

untuk angah tak ada ke???

Kuman Chaos said...

@syahnia: ilmu untuk dikongsi baru berkembang.. :D

@angah: amik la apa salahnya...

Amy Syaquena said...

salam kuman...

singgah malam, lum cube lagi insya'allah pasni alan cube dah tahu hehehe...

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

salam kuman..dn yg ni gak..camne kuman ambik gmbr di atas tu..heheh..nak taw ni..camne carenye...blurr :(

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта kumanx.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails