Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, October 12, 2012

Home » Facebook vs Google+: Yang mana satu ek?

Facebook vs Google+: Yang mana satu ek?

Yang mana satu ek nak kena try...?

aku memang dah dok tempted untuk click kat "G+" (Google +) tapi ntah le.. ada gak rasa macam nak join kat Facebook so still dok pikiaq  lagi la yg mana nak click...

tapi lepas dok surfing the net nih terjumpak infographic yg www.pardot.com buat.. so baca and mentelaah... tapi still tak tau mana satu nak buat...

banyak yg dah join ngan FB ,. tengok la camne sat yg akan terpilih...

baca la INFOGRAPHIC kat bawah nih..

Facebook vs. Google+: A Guide to Brand Pages [INFOGRAPHIC] - Pardot Infographic
Embedded from the Pardot Blog

1 Comments this post:

Farah Zahid said...

hihi.. sy tulis blog, sama banyak share kat G+ dgn fesbuk.. tp kat fesbuk, byk kawan2 je.. kat G+ lebih ramai blogger..

Related Posts with Thumbnails