Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 13, 2008

Home » » ex5Q Small Gathering

ex5Q Small Gathering

ex-5Q Small Gathering

Its this time of the year again.. and some of us got some small get together during the long weekend hari Raya that day...

On Friday, Nazrol and DD + their family stop by to my house.. tapi somehow "ter"forget pulak nak amik gambar DD and family, very cute family ehehheh...

On Saturday, myself and my 2 daughters went to Rumah Mail and then we convoy to Rumah DD di Bertam. Bila sampai sana, Liz and Rizal and DD are waiting for us (actuallynya DD have to come and fetch me and mail near the roundabout lepas dah terlajak jauh gila... apa la navigator nih... itu la tak pakai GPS cuma harapkan lekat map kat belakang phone aja)

Makan nasi ayam yg best kat umah DD... so lepas nih kalau nak gi umahh DD suruh dia buat lagi nasi ayam tuh... sedap....

Gambar kat bawah ekk....

DD and Liz... nanti pass gambar kat aku.. bleh aku upload kat sini..

as normal... comments welcomed..

kumanx















9 Comments this post:

AdeeqMala said...

wahhh..best kan dpt jumpa..DD, Mail, Liz, Rizal nampak maintain masih ku kenal kelibat masing2 kecuali Nazrol..kena tgk lama sikit baru rasa betul la Nazrol..

tak aci Lan x letak gambaq diaa

Anonymous said...

Gathering hari tu memang best. Rugi la korang x dapat mai.

nyoq-muda said...

Kita merancang, Tuhan menentukan...

Aku baguih punya dok plan, alih2 parent aku nak gi jalan-jalan rumah sedara pulak... terpaksa kensel...

aduss...mail kontrol hensem...pergghh..

Kuman Chaos said...

ehehhe ingat main aci ke... nak wat camno.. aku kan cameraman.. so akukat belakang tabir je la... itu la Min... lain kali kita jumpa.. nanti aku gi KL hg tak leh jumpa aku aku Karate-Do...
Nazrol maintain .. gelak still sama...

next time kita jumpa kat KFC Bukit Bintang

nyoq-muda said...

alaa apa susah sgt nak ambik gambaq sendiri, kalih kamera hang pehtu snap aja...ala-ala facebook dgn myspace...

Mai KL mesti la boleh jumpak kalau time tu aku ada kat KL...takyah karate-do, kuntau jawa pun okey...

nazrol mesti maintain gelak dia...dulu tahap pemuzik amatur..la nie kira tahap philharmonic dah kut...

KFC Bukit Bintang?...kalau ada masa aku gi candid orang kelas kita tu...mana topeng joker aku nih...

Lynna said...

betoi ckp Mala..tak aci la Lan dok smunyik je!

Mail maintain siot!

Didi mmg tak maintain hehe ;p

Lizzie getting skinnier n skinnier la..all fat goes to Rizal! ;p

Nazrol kalo jumpa mmg tak kenai! So matured,dah ada anak dara hehe

ija said...

my gosh u guys look different especially nazrol, kena tgk byk kali baru boleh iyekan :). Anyway Liz kurusnya...u look so nice darling and Mail still maintain mcm dulu...class gitu. Didi tembam anyway dah more than 16 years rite...so semuanya logic....anyway Lan gak xde hmmm x habis dgn low profile dia hehehe.

eehtsitna said...

I demand to see a picture of you!!! :P

nyoq-muda said...

fuoohh...tak penah aku tgk Lan in-demand mcm ni...apa lagi Lan, posing maut aaa satu...kasi tergezut punya...

Related Posts with Thumbnails