Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, November 04, 2012

Home » , , , » Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion

Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion



Bukak blog pagi tadi, ternampak iklan Nokia Year End Promotion dok joget-joget kat atas blog nih.. terus teringat yg ada contest Nokia yg nak kena submit before end of the year..

Soalan mudah jer... "Where is Nokia from?" (A) Finland (B) Malaysia (C) Hong Kong..

and the submit kat no 33387.. banyak hadia menarik untuk dimenangi...
ari tu terbeli Nokia Asha 200 jer.. with QWERTY key tu... nanti insyallah aku buat review sikit..

so aku dah submit tadi and kalau ada rezeki mana nak tau kot kot sangkut... tak sangkut hangset Lumia 610 tu (daily prizes) sangkut Vios G Limited pun jadila kan heheheheh

 just for fun kan apa salahnya...

untuk detail promotion nih p la lawat kat site nokia.. Nokia Year End Promo

so pakat-pakat beli hangset Nokia (walaupun banyak org yg suka Samsung sekarang nih) and masuk la contest nih..


2 Comments this post:

Anonymous said...

cuba awak bagi contoh boleh?, saya buat asyik invalid keyword je. hummm :(

Kuman Chaos said...

oo saya ikut instruction ajer.. takpe.. saya create satu post bagi penerangan cara untuk submit..esok pagi check blog ni :) TQ

Related Posts with Thumbnails