Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, November 28, 2012

Home » , , , » Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion:Part 2

Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion:Part 2

Ok Contest Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion still ongoing sampai Dec 31, 2012. So still ample of time to try submit your entry..

Post ni adalah sebagai reply untuk post aku yg terdahulu Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion: Part 1 sebab ada satu En. Anonymous tanya:


Waktu aku submit ari tu straight forward ajer follow instruction kat website Nokia Malaysia Year End 2012 Promotion nih.

Ni instruction untuk submission lepas tu nanti aku bagi sample untuk type:

Benda yg nak kena ready sebelum type kat message tu:

IMEI Number: 15digit nombor kat tepi kotak product Nokia tu. Takde space etc cuma number ajer contoh 123456789123456 untuk Nokia asha aku ada 2 set of IMEI Number maybe sebab Asha yg aku beli ni ada 2 sim slot. Aku guna SIm#1 so aku register/submit IMEI1. No. Imei ni juga boleh dapat directly dari phone aku lupa la apa code nak kena type.

Receipt Date: Date beli phone tu.. convert sesiap dalam format DDMMYY contoh 281112 (28 November 2012)

IC Number:  no ic ikut standard format takde space segala contoh 800512028899

Name: contoh ALI BIN ABU

Answer: A

OK sekarang kena combine semua yg warna merah contoh aku tadi tu ikut format yg diberikan, ingat kurungan "(" and ")" adalah penting.

so dia akan jadi macam ni la:

(Nokia) (800512028899) (ALI BIN ABU) (281112) (123456789123456) (A)  

lepas tu submit ke 33387 and good luck

harap dapat membantu itu la cara aku submit jawapan aku ari tu...

kalau menang Nokia akan SMS bagitau result dan cara untuk nak claim.


2 Comments this post:

Anonymous said...

(nokia) no need to edit?

Kuman Chaos said...

nope.. ikut sejibik macam sample tu :D

Related Posts with Thumbnails