Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, August 19, 2010

Home » » Akibat tak pernah solat subuh

Akibat tak pernah solat subuh

Ok... video nih mmg aku nak kena share....

tapi pastikan sebelum tengok ajak kengkawan tengok sama and waktu tengok pastikan boss dah keluar opis... mmg kelakar gila.

Ada org akan kata nih macam main-main dengan solat tapi aku rasa ada kebenarannya. So nih secara tak langsung pengajaran dalam hiburan la...

so enjoy the video and share la ngan kengkawan yg lain...




aku personally dah start gelak besar masa azan tu... :D

Dah dah p tengok and kalau boleh tengok malam ler tak le terkurang pahala puasa tu. Bukannya sebab ada 18SX content ka apa ka... cuma sebab gelak besar tu laa..

anyway selamat berposa

2 Comments this post:

Gadis Kampung said...

saya penah post video nie kat FB saya...saya dapat kutukan yang banyak sangat(bukan dari friends saya tapi orang yang saya tak kenal)diorang kata video saya nie mempermainkan Islam..pastu saya remove terus...

Kuman Chaos said...

memang ada kontroversi dulu... tapi itu la pandangan orang.. susah.. tul

Related Posts with Thumbnails