Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, July 19, 2010

Home » » 2 x weekend travelling untuk training

2 x weekend travelling untuk training

Today monday.. CUTI!!!!..

pesal la pulak cuti hari "Senayan" nih... jangan pelik... hari cuti sebab on weekend.. sebenarnya 2 weekend berturut-turut kena travel ke KL untuk training.. aduh penat tapi mmg berbaloi...
so cuti hari nih kira nak cover penat la... tapi tak tercover pong... sbb penat kena buat report training.... penat penat..

Training apa? training untuk tambah ilmu :o) tak salah kan?......

yg tak boleh update sebab hotel tu cuma ada wifi kat lobby jer.. dah tu nak wat camno.. takkan nak berebut ngan "ratusan" (saja nak bagi nampak mcm banyak org hahah) yg sama dok lepak kat lobby tu sebab nak guna wifi... dah ler kerusi pun tak selesa... mmg saja tak nak bagi org lepak lama kat lobby guna wifi ...

patutnye internet kat bilik hotel di bagi free la... at least travelling blogger cam aku (macam la aku travel selalu) bleh la update blog aku on the go (kat bilik hotel la tu.. aku mana la ada handphone yg bleh masuk internet tu... apa nama ntah hanset tu).

itu la alasan aku sbb tak update weekend... tapi takpe... esok selasa aku update lagi..

ada gak 2-3-4-5 benda yg aku terjumpa or potential untuk aku ceritakan sepanjang 2 weekend aku training ninhh... termasukla apa yg jadi dalam flight to and from training....



ada la related dengan gambar nih... preview.. :0)

esok kita story-mory..

2 Comments this post:

Yatre Hayati said...

pakai broadband.heeehehehe.
x yah berebut wifi nanti.

Kuman Chaos said...

pernah pakai and swear tak mo pakai dah hahahah...

Related Posts with Thumbnails