Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, July 16, 2010

Home » , » Nostalgia: Buku Darjah Satu Dulu-dulu Bahagian 3 (akhir)

Nostalgia: Buku Darjah Satu Dulu-dulu Bahagian 3 (akhir)

Minyak dah naik, so aku takmo la cakap pasai benda tu... blog lain sumer dah cakap dah... so aku just nak sambung balik la buku Darjah 1 dulu-dulu nih macam aku dah janji 2 hari lepas... sorry la ek kalau terganggu menunggu Bahagian 3 nih dah le lambat nak kena layan lagu pulak semalam kan... ok la... tanpa melengahkan pembacaan..

Nostalgia: Buku Darjah Satu Dulu-dulu (Episod Akhir)


Pada yg termissed episod yg lepas lepas ni haa.. Bahagian 1 & Bahagian 2.
Dan ni adalah sebahagian dari Series "It Came From Email" aku...

Kita sambung ek..

Yg ni mmg familiar, dulu kalau sapa tak isi bahagian nih memang cikgu Ilmu Kesihatan akan naik hangin satu badan... sebab selalu kata buku org amik la,,, org pinjam la.. dah tu bila jumpa tak tau sapa punya. Lagi satu yg bestnya bila buku ni dah lama dalam circulation kat sekolah tuh... sure nama abang yg sulung kat ruang no 1 tu,... pastu bila abang tu dah darjah 6.. nama adik dia pulak 2-3 orang ada kat bawah dia pada bahagian yg sama... betul tak? haaa



Scenario sekarang mungkin abang tu dah tak le pakai Honda C70 tu.. hmm tak pun maybe dia akan pakai C70 yg dah di bikin dengan rim chrome, color hijau florescent and leather seat yg ada ropol-ropol tu. Adik tu [unya "stance" berdiri pun mmg nampak mcm tegas tak mau ikut naik moto.. bagus bagus.... patut di adapt la ke zaman sekarang punya version, tapi jangan la guna C70 macam yg aku kata tu..




Yang terakhir, mintak tolong. Tapi sekarang nih kalau kat sekolah sure ramai kengkawan yg akan menolong.. sebabnya.. boleh tuang kelas... tu la kalau nak tau betapa baik hati dan suka tolong menolongnya murid-murid sekolah sekarang.... yg sakit sorang jer.. yg menolong 1 kelas... dah ini mmg betul.. tak caya? try tanya murid-murid sekolah berdekatan...


itu aje ler... so next time kalau ada buku-buku lama yg nak tunjuk kat sini... bebawak la email ek. bleh la kita siarkan sebagai nostalgia bersama...

ohh lupa...

selamat bernostalgia..

2 Comments this post:

Yatre Hayati said...

wah wah wah..lawak ek buku dulu2....panggil orang tolong kawan..hee~

Kuman Chaos said...

itu la buku dulu.. analogy cukup simple.. dan straight to the point.. tapi mmg la dulu bleh.. kan org suka tolong orang.. :)

Related Posts with Thumbnails