Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, July 25, 2010

Home » Selamat Belated Hari Bapa...

Selamat Belated Hari Bapa...

Ni kena backdate sikit entry nih.. sebab nih sebenaqnya untuk Hari Bapa yg lepas bulan June 2010 last month...

Seperti yang dijangkakan, budak-budak mmg tak lupa hari istimewa mcm nih.. seperti Besday, hari besday adik dia, besday semua org dalam keluarga... tapi yg penting dia tiap tahun tak pernah lupa Hari Bapa (untuk aku la tu).

So pada malam hari tersebut, lepas balik keje. Kakak ni datang and bagi kat aku kad Hari Bapa yg di beli siang tadi dengan mama dia... lepasdia decorate sikit dia pun bagi la...

so ni la kad dia untuk tahun nih.... iskh-iskh.. terharu.. mmg tiap tahun tak miss sejak dia dah tau menulih nih....

so enjoy the card... juga ditujukan kepada semua bapa-bapa yg bacablog nih and juga yg untuk jejaka-jejaka yg akan jadi bapak satu hari nanti...






Anak-anak mmg sangat appreciative, so kita sebagai parent pun kena la very creative in appreciating their appreciation.. (banyak nya appreciate words.. :D)

itu aje..

3 Comments this post:

Yatre Hayati said...

wah wah....lawa kad tuh....

Kuman Chaos said...

bebudak mmg creative kalau diberi ruang..kan? kan?

Mala said...

so cute..simpan sampai depa besaq tunjuk balik...

Related Posts with Thumbnails