Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, July 15, 2010

Home » » ... Ku Ukir Indah Namamu ...

... Ku Ukir Indah Namamu ...

Take a break kejap dari Ilmu Kesihatan... sebab tengah blogwalking ter jumpa entry ni and come across lagu nih yg rasanya mmg fitting dengan situasi entry tersebut.

And aku rasa aku pun dah start minat dengan lagu nih, so aku nominate gak lagu nih dalam slot "Song Of The Moment"...

so enjoy the song...





Ku Ukir Indah Namamu - 7 Pelangi

If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I’ll be missing you

Entah kemana
Akanku cari
Rasa cinta yang
Pernah ku miliki
Janji setia
Sehidup semati
Dan hanya waktu yang
Memisahkan kita
Namun semua
Telah berakhir
Untukku

Harus ku akui
Sampai detik ini
tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Yang ku ukir indah

If I let you go
Something I belong
Forever will be gone
The love is never shine
Is so hard to say since you far away
Nothing gonna do
The love is only you
To the end of time
I’ll be missing you

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akanku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

3 Comments this post:

Yatre Hayati said...

kenapa dengan song of moment ek??

Kuman Chaos said...

ooo takde mende pun sebenaqnya... saja kengkadang lagu lagu tu terdengar tepat pada masanya.. mcm tetiba tengah serabai kat opis ka terdenagr lagu best.. so terus la men"youtube"kan lagu tu and masukkan kat sini...mcm lagu "7 Pelangi" ni lepas dengaq dari your blog... mcm best tu yg jadi SOTM tu...heee...

kakchik@ella said...

mmg kdg2 camtu Kuman. terdengar lagu yg kena dgn kita mula la hati terasa.

Related Posts with Thumbnails