Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, November 03, 2010

Home » , , » Akhirnya Cik Ti tewas ...

Akhirnya Cik Ti tewas ...

Pada yang dok ikut blog aku nih sure ada baca pasai opis aku diserang cencurut kan?
Nak refresh baca sini..

So akhirnya pagi tadi, tewas lah sidah Cik Ti di tangan "gam tikus".


Rupanya bukan  cencurut, tapi tikus rumah yang agak besar.

mengikut kata encik Rentokil tadi, tertangkapnya seekor kumpulan Cik Ti nih,
kami harus expect serangan kedua dari geng-geng Cik Ti ni yang tak berpuas hati sebab kawan mereka tertangkap & possibly terkorban.



Ada juga aku dengar cerita yang Cik Ti ni pendendam dan akan buat lagi teruk kalau kita marahkan dia.

So hari ni sekali lagi semua orang dalam opis aku clear semua makanan..

Preparing for the worst...

Aku dengaq cerita lagi banyak Gam Tikus dah diletakkan di seluruh opis,
jangan ada org yg terkena gam nih dah ler eheheh


Yang tertangkap ni masih lagi hidup waktu aku snap photo nih....

17 Comments this post:

sarah-najwan said...

akak penah try panggil sykt pest control tau..dorang letak ala-ala mknan cik ti kat penjuru2 ruang..berkesan sgt2..

Encik MamaT said...

kuman.. awat tak pasang perangkap... :D

Ummi Hanie said...

eiikk..geli !

ekceli sy pun penah gak tgk mcm ni,abah sy ltak gam tikus..mencicit2 bunyi tikus tu tp comel gak..mak sy dah tergeli2 ;p

AngahSayang2314 said...

ya ampun geli gemeli angah tengok cik ti nie...eeeee

misz myza said...

aiyakkk.. geli lak tgk tikus tu... nmpk mcm kesian pun ade.. tapi dia 2 perosak... ahahahahha..

Anif® said...

Bersedialah.. Nanti geng lain datang tuntut bela :) haha..

Tomato Gurl's Life said...

nasib baik cik ti..bukan cik tom..haha..comel gak cik ti tue ;D

one2paii said...

terer gak le depa tangkap erk..kalo gua la..tngkap pakai gg gua..jongos kan gua

cikgu isza said...

adui..
geli..
dah lama tak nampak bayang cik t

Kuman Chaos said...

@sarah: ha'ah ada gak diorang letak kat sini.. tapi cik T ignore jer ehhhe

Kuman Chaos said...

@Encik Mat: dalam opis kalau pasang perangkap.. akan space.. patu silap silap org yg terkena ehheh

Kuman Chaos said...

@ummi: kat opis pun dah ramai yg terjerit jerit tadi... geliiii hahaha

Kuman Chaos said...

@angah: ampun diterima ahhaha

Kuman Chaos said...

@myza: mmg la kesian tapi bila dah makan abis biskut org dalam laci.. amarah la abis ehhe

Kuman Chaos said...

@anif: mmg dah expected.. tunggu esok pagi apa cerita lak..

Kuman Chaos said...

@tomato: kalau cik Tom .. lagi susah ahhahah

Kuman Chaos said...

@cikgu isza: sekali sekala apa salahnya engok cik T kan ehhe nnt org kata tak kenai lak cik T ehhhe

Related Posts with Thumbnails