Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, November 01, 2010

Home » , , » Cencurut menyerang opis.. beware..!!

Cencurut menyerang opis.. beware..!!

Tadi staff-staff wanita kecoh satu opis sebab semua bekalan makanan dalam laci abis dirobek si cencurut...

nampak macam digigit lipas rupanya cencurut sebab disahkan dengan penemuan najis berselerakan..

So tadi semua orang buat 5S kat laci meja masing-masing dah buang semua yg terlibat...
tetambah pulak ada laci yg turut menjadi bilik air pada cencurut nih..

Aku pun ada gak notice biskut aku ada lubang kecik, tapi aku tak makan la biskut tu.

Lepas pada tu berbagai-bagai teori diutarakan
dan sorang Manager nih suggest supaya kita act natural...
sebab cencurut nih tak boleh kita marah,
kalau kita marah lagi la dia bermaharajalela.

So semua act natural ajerla....
ni boss jepun tak tau lagi.
Kalau depa tau srue depa akan haramkan makan kat dalam opis.. naya la camtu..

walaubagaimanapun, pihak Rentokil pest control dah dihubungi dan akan singgah petang karang untuk process pencegahan..

tengok la nanti camno pulak...

Ahh and staff yang mana pakai uniform yang macam baju kurung tu, tadi semua dah tukar pakai seluar... ehheh takut cencurut naik kain.... :D0

7 Comments this post:

aYaz said...

bukan takut naik kain,
tp masuk dlm kain,
har har har...
:p

Encik MamaT said...

aku geli sikit ngan natang mcm ni... dulu masa aku dok kat site ofis... fuuhh... dia kencing atas meja tu.... jenuh tiap kali nak lap.... geli2....

one2paii said...

pasni gua pun kena pakai sua jerk la erk..susah la camnie..gua selalu pakai skirt jerk

ila saHar said...

camna cencurut bole ada kat ofis tuh?? kOnfiUs2

diriku said...

he2..tok guru ninja turtles ni..

MissAinia said...

cencurut ? bendaa yang jarang sgt di dengar tp , haha eeee geli nya kalau jumpe. dye mesty mcm tikus kan. gelinyaa . jaga jaga , bahaya !

MissAinia said...

cencurut ? bendaa yang jarang sgt di dengar tp , haha eeee geli nya kalau jumpe. dye mesty mcm tikus kan. gelinyaa . jaga jaga , bahaya !

Related Posts with Thumbnails