Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, November 01, 2010

Home » , » Bermalasan sebelum beradu..Survivor Micronesia: Baru keluar TV?

Bermalasan sebelum beradu..Survivor Micronesia: Baru keluar TV?

Nih aku bermalasan sessi malam pulak.
ingat nak beradu awal la kononnya,

alih alih aku tekan ch107 (NTV7), ada pulak baru start cerita Survivor Micronesia (Fans Vs Favourites).

Aku ingatkan yg baru, rupa-rupanya dah lama dah...
nih Survivor 16 dan disiarkan pada tahun 2008... dah 2 tahun yg lepas dah.

Sekarang dah Survivor 21: NIcaragua dah...
dulu aku memang fan Survivor nih.. tapi bila dah banyak kali , jadi muak la pulak

Tapi TV kat Malaysia memang jarang siarkan sampai habis pun Survivor nih dan tak consistent, so itu adalah antara sebab pasai pa aku tak follow sangat dah.

Yg baru aku tengok kat TV tadi pun dah lama so semangat nak tengok mmg takde.

So nampaknya aku kena beradu dulu la...
harap-harap esok tak ler terbawa-bawa mood bermalasan yg sepanjang hari nih :)

Baca lagi pasai Survivor ni kat Wikipedia Survivor-, tapi ingat senarai pemenang pun ada kat sana.. so pada sesapa yg rasa nak follow Survivor Micronesia nih.. jgn click.. :)

6 Comments this post:

SYaMiLa said...

gud nite.. ;-)

zzzzzzzzzzzzzzzzz

d_LA said...

huhu..dh lame x tgk survivor..dlu giler gak tgk..
btw dla ada tag tuk encek kuman..kalo free2 meh jwb yer..tq :)

Ummi Hanie said...

den pun muak nengok survivor nih...hehe..

season 1,2,3 dolu2 tgk le...;)

smlm den layan citer seram siam lg besh ! kali kedua tgk

Jieda said...

Dulu selalu sangat follow survivor no masa ditayangkan setiap jumaat di ntv7(kalau tak silap),tapi sejak dah ada astro,tak tgk lagi hu3 tetapi malam tadi tertengok kat ntv7 pukul 11 malam,so dah boleh continue tengok balik he3

sarah-najwan said...

xpenah tgk citer2 survivor...pelik2 aksi dia..macam2 hal..hehe..akak layan csi jer..

munna said...

dulu mmg follow giler dgn siri ni.. dari yg first season lagi... lepas tu dah slow... tup tap tgk tv kat ntv7 ada pulak .. tapi layan je..

Related Posts with Thumbnails