Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, October 31, 2010

Home » , , » Bermalasan layan cerita "The Unit"

Bermalasan layan cerita "The Unit"

Hari ni aku bermalasan kat rumah,

ntah nape ntah tade mood nak sambung buat VB coding..  hampes tul laa..
+ aku hari nih jadi househusband.... basuh kain, cuci aquarium, mop lantai & jadi pengasuh anak-anak :o)

Mood nak buat model aku pun ada la sikit.. so just touch-up sesikit base yang aku dok buat tu..
(AAVP7A1 + EAAK model tu)

sambil-sambil tu aku dok layan cerita THE UNIT yang aku dok download.
Sebenaqnya kat TV Astro pun ada kat Channel FOX 710 jam 10:55pm & rerun Non-Stop Weekend pun ada aku rasa.
CUma aku nih jenis yg tak sabaq bila tengok cerita kat TV nak cepat habis... so since line internet pun ok..
aku download la... cepat sikit...

Nak tau cite tu pasai apa... meh baca kat Wikipedia..

Pada aku cite ni ok la sbb ada banyak gunfighting.. terasa cam main game lak...
ok la nak sambung episode 9 lak nih..

Insyallah nanti aku buat entry  pasai aku p Zoo Taiping tu..

3 Comments this post:

Hairil Rizal said...

Tak abes lagi ke buat model tu?

Apa lagi tak siap?

SYaMiLa said...

rasa cam nk tgk je....he3...

suichi said...

tgk dari poster mcm gempak citer ni~~menarik2.. untuk di download. hehe

Related Posts with Thumbnails