Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, September 17, 2010

Home » , , » 1st time aku nampak LR ads or aku yg tak perasan sebelum nih..

1st time aku nampak LR ads or aku yg tak perasan sebelum nih..

break kejap ek...

"Buah cempedak diluar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya orang tua, baru nak belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan,"

saja nak share and nak tanya.... hehehhari nih first time aku nampak LR ads kat blog aku...
lepas aku dok baca pasai tips tips LR blog nih dari kak Dahlia Journal entry..

betul ka first time, or aku jer yg tak perasan ads nih selalu keluar.

So lepas nampak ads nih apa aku kena buat ek? LR nih kiranya CPC(Cost per Click) ka or CPE (Cost per Engagement) - terima kasih kat link kak Dalia kat atas tu ek.. :o)?

aku perasan gak yg SS ads tu..
err... mesti kena ada 2 yg rotate ker? or satu jer by default..
SS ads nih CPC kan?


ni ni lak LB LeaderBoard ads. yg nih lak CPE ads kan? kalau tak silap aku nih kali kedua aku nampak LB kat site aku nih.. or sekali lagi aku yg tak perasan LB nih kat blog aku hehehe nak buat apa lagi nih?
tolong beri tunjuk ajar ek...

2 Comments this post:

F33Z~Hafizah~ said...

nak tanye gak..nape ads kat my blog tak kuar macam tu ye?..kalau asek kuar pasal nuffnang tu ape cer plak ye?...blurrr...

Kuman Chaos said...

Hafizah..saya pun tak berapa sure, tapi kalau ikut Nuffnang kena tunggu sapai 1 minggu lepas kita start dating untuk first ads tu keluar, rasanya memang mcm tu pun, cuba tunggu kejap and see... saya pun baru je nampak ads tu ..
HTH..

Related Posts with Thumbnails