Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, September 30, 2010

Home » , , » Upin Ipin jadi duta persahabatan Malaysia Indonesia (UPDATED)

Upin Ipin jadi duta persahabatan Malaysia Indonesia (UPDATED)

Baru nampak iklan untuk Buletin Utama malam ni. (UPDATED DIBAWAH)

Upin Ipin jadi Duta Persahabatan Malaysia Indonesia.

Nampak ada muzik video yang feature Upin Ipin dalam tu, nak kena tengok buletin utama la malam karang...

aku rasa memang patut pun kartun nih dijadikan duta, sebab dah terbukti kartun memang menjadi medium nasihat yang  cukup senang difahami semua.

Siri Upin & Ipin pun memang mendapat sambutan baik di kedua-dua negara so usaha kerajaan nih memang kena pada masanya.

Tengok la sekarang, sapa tak kenai upin ipin?
Even iklann kat tv pun dah guna upin & ipin kan?
sure lepas nih Les Copaque akan bertambah sibuk dengan task baru nih...

Syabas untuk Les Copaque.. :D

kuman : betul ..betul..betul..


UPDATED:
Muzik video featuring Upin & Ipin dinyanyikan oleh kumpulan PADI dan tajuknya "Sahabat Selamanya"


Dari Muzik vide tadi nampaknya bukanlah animasi terbaru dari Les Copaque, tapi adalah sedutan dari cerita GENG. Tapi should be ok sebab ia bila dah di edit untuk bersesuaian dengan muzik vide o tersebut.

3 Comments this post:

Azura Ani Salaim said...

sesuaaii! hihihihi, comel kan upin ipin. kawan saya yg dari Indonesia pun gila dengan kartun ni... :)

DKosongLapan said...

bagoih.....daghi bior api maghah maghak (marah marak) ....ambik langkah bagi sejuk.....gune karton ni antaghe langkah terbaekk...

Kuman Chaos said...

@memang comel, org tua pun suka depa nih eheheh

@D08: insyallah, nampak memang bersungguh-sungguh harap tak sekerat jalan..

Related Posts with Thumbnails