Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, September 26, 2010

Home » , , , , , » the 25 things i hate about facebook... dari youtube

the 25 things i hate about facebook... dari youtube

aku ada account Facebook tapi aku tak aktif...
maybe sebab aku nih dah berumur so takde appeal tak macam MIRC / ALAMAK (masa muda remaja dulu la) satu masa dulu...

so aku terjumpa benda nih kat "tiub engko", dah share la kat sini. Sure ramai yang dah tengok tapi takpe la... tengok jer.. bukan kena bayar pun...

Memang logik apa yang dia cakap pada aku memang kena semua yang dia cite tu,

Korang tak rasa camtu ker?



selamat menonton.. :D

2 Comments this post:

nur said...

tapi owner dia dah kaya raya skg ni..

Kuman Chaos said...

yup... siap boleh tunjuk kat TV lagi dia donate 100Juta kot untuk charity...

Related Posts with Thumbnails