Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, September 27, 2010

Home » , , , , » Entry Hangin satu badan... geram nih geram!!!

Entry Hangin satu badan... geram nih geram!!!

Aku dok lepak lepak baru masuk office sambil dok tengok blog sebelum start keje jam 8am..
tetiba aku bukak la blog sgKasai.blogspot.com entry anak derhaka

maka mula la aku hangin satu badan.....

apa taknya entry tu tunjuk satu vide youtube yang satu pasangan suami isteri, dok memaki hamun mak dia.. detail tengok la entry sgKasai kat atas tu.

Aku memang pantang betul orang buat mcm tu kat orang tua.. apatah lagi ibu/bapa sendiri.



Apa jenis manusia la diorang nih!! kita sebagai anak patut hormati mereka seadanya jangan la sampai memaki hamun. Kalau pun kita tak suka dengan apa yang mereka lakukan, tegurlah denagn sopan dan penuh tertib.

Uiihhh geram betull.. habis rosak mood pagi Senayan aku nih.. dah ler payah nak dapat mood baik di pagi senayan nih.

geram geram...

ni maybe cerita lama sebab kalau tak salah aku Harian Metro ada buat coverage untuk kisah nih dah.

geramm geram..

ok lah kengkawan.. nak p minum kopi kat Pantry jap sebelum aku masuk cubical aku balik.. nak cari mood yang hilang tadi...

ni youtube tu aku copy link post kat sini... tengok ajer baca caption video tu untuk paham dan hayati lagu sudirman tu juge...

10 Comments this post:

sarah-najwan said...

donia skrg..mcm2..pelik2..yg tercapai dek akal fikiran kita..

kakchik@ella said...

Dasyat sgt ke? Jap gi akak nak gi skodeng kat situ la.

suichi said...

eiii!!!!!! demmm~~~ mongonk punya manusia~~~~ meh sini aku tembak guna senapang!!!!!!! cam haraaam!!

Azura Ani Salaim said...

Teruknya! Cian makcik tu, sedihnye saya tengok, sob sob....

Kuman Chaos said...

paling geram and tak tahan bila tengok makcik tu terketar-ketar gigil tangannya... memang geram!!!

kiterkitikitu said...

memang yg derhaka tu neraka jugaklah jawapannya!!!

apik pehe said...

aku pon hangin jugak ni kuman..da tukar kaler pink da badan aku ni haaa..

nurdani said...

aargghh geramnyer!
mungkin hari ni dia maki mak dia..
1 hri nanti dia ada anak..anak dia maki hamun dia lagi teruk

dasar tak hargai mak ayah.sedihnya tengok makcik tu

Kuman Chaos said...

@tikertiku: semoga anak dia cepat insaf...

@apik: pink takpe.. sebab comel.. jgn badan jadi kaler itam udah ler.. aku dah melotop dah nih sbb hangin banyak..

@nurdani: memang sapa yang tak geram memangtak berhati perut... ada sulang selangka aje

~SukEMakAn~ said...

ish!
xpatut!

Related Posts with Thumbnails