Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, September 28, 2010

Home » , » Terharunya aku...

Terharunya aku...


Terima kasih yang tak terhingga kepada semua pembaca, pengunjung, pengkomen, pengklik di blog aku  http://kumanx.blogspot.com selama ini.

Pada hari ini sekitar jam 4:00 petang, Follower blog aku yang tak seberapa ni mencecah seramai 100 orang.


Sekali lagi berbanyak-banyak terima kasih dan memang ini adalah pembakar semangat untuk aku terus ber"blog" walaupun aku baru jer aktif berblog ni pada bulan ni (september 2010) sebelum nih hanya "suam -suam kuku" ajer.

Terima kasih pada semua

Teruskan memberi sokongan pada blog yang biasa ini.. :)

TERIMA KASIH!!!

13 Comments this post:

najib said...

congtrat

sarah-najwan said...

tahniah kuman...mmg suka sgt time cecah 100 tu...hasil blogging..ki3

sab=) said...

untung la! huhu. i ni dr thun lpas. still puluh2 lgi. haha. sbb blog pun x seberape :)

Kuman Chaos said...

@najib: TQ TQ
@sarah: ha'ah.. tak tergambar heheh
@sab: tambahkan usaha, penyuntik semangat nih, insyallah nanti ada la tu org ramai. saya pun still belajar..

MiszNoRuL said...

tahniah.. sy pn baru berblog jugak ni..

p/s..ade hadiah tk ..hehe

Gayahspears said...

tahniah kuman :)
teruskan berblog :)

Gen2Merah said...

mantap la geng.. Masuk bulan september dah sampai 100 Followers. Aku aktif since bulan Mac lagi, tapi followers still around 100... huhuhuh..
tersukan berkarya bro

Chienta Hatiku said...

tahniah yer!

DKosongLapan said...

jappp....kuman.blogspot.com..... ke kumanx.blogspot.com??? anyway...tahniahhh

nurdani said...

tahniah2 ;p

ajim said...

jelesnye.tlg r promote aku plak.hehe.keep it up bro.

Kuman Chaos said...

@Norul: takpe nanti ok la tuh, sama sama belajar berblog..

@gayah: insyallah trimas sbb bagi sokongan

@Gen2: insyallah, pelan pelan kayuh geng

@chienta: tq much :)

@D08: kumanx.blogspot.com ehhe dah betulkan dah.. sorry terkonpius hehe

@nurdani: tq tq atas sokongan

@ajim: sama-sama kita promote mempromote

Trima kasih semuanya!!!!

Zairie Husin said...

TANIAH.. TERUSKAN USAHA TINGKATKAN FOLOWERS DAN BERBLOG.. JGN PERNAH PUTUS ASA OK.. :D

zairie recently posted:
I LOVE U MAMA

Related Posts with Thumbnails