Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, September 08, 2010

Home » , , » Raya hari Khamis? Part 2

Raya hari Khamis? Part 2

Part 2, ni akan memberikan perkembangan terkini pasai tarikh raya nih.
Part satu kat sini Link dahulu.

Nampaknya peluang untuk raya pada hari esok (Khamis) mungkin tidak kesampaian,
sebab kalau nak raya esok, anak bulan mesti la kelihatan.

Tapi dengan keadaan perkembangan semasa (sekarang nih) cuaca mendung tidak berlagu sejak dari tengahari tadi memungkinkan anak bulan tidak akan kelihatan kat negeri Kedah nih.

Tapi tak tau la kan kalau kat tempat lain terang/cerah/terik mentari akan nampak la kot anak bulan tu..

apa-apa pun malam nih lepas berbuka, cepat bukak tv tengok and tunggulah kemunculan Penyimpan Mohor Besar DiRaja untuk buat pengumuman.

Mengikut pendapatan saya, raya hari Jumaat... at least esok boleh lagi la aku mai opis abiskan kerja untuk minggu ni.. :0)

Selamat!!


2 Comments this post:

Sharinginfoz said...

tak kira le raya hari apa kan

Kuman Chaos said...

nasib baik raya hari Jumaat..

Related Posts with Thumbnails