Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, September 22, 2010

Home » , , , , , , » Nostalgia Kenangan dulu-dulu: Datang dari email...

Nostalgia Kenangan dulu-dulu: Datang dari email...

Dari Series: It Came From Email (Label Name)

Aku dapat ni dari email siang tadi, ada antaranya dah aku dah siarkan kat sini seperti mengenai Buku Ilmu Kesihatan Darjah Satu tu, click sini kalau nak tengok full entry.
Ilmu Kesihatan Bahagian 1, Bahagian 2, Bahagian Akhir.

So yang aku baru dapat nih tak detail tapi still membangkitkan nostalgia pada yg melaluinya dulula macam aku nih..


Buku Tawarikh

Aku dah tanya beberapa org engineer kat opis aku, "korang tau tak amendenya buku Tawarikh nih?" "ntah?" jawab diorang... "Ni la buku Sejarah"


Bercakap Dengan Jin


Ni pun aku tanya jugak, soalan sama cam kat atas. Ada ka patut diorang kata buku guide tok bomoh... hehehe Ni la buku kisah seram yang aku takut nak baca malam-malam masa kecik dulu. Dah ler unedited punya content (bukan SX content la), bila baca jer mula la imaginasi jalan jauh.
Takyah nak tengok cite Jangan Pandang Belakang ke, Momok ke aper ker.. baca ni pun dah meremang bulu roma.

Sekarang ada lagi ka buku nih?


Ilmu Kesihatan Darjah 3

Ni sama macam yang aku post dulu, cuma yang nih untuk darjah 3.


Komik Wak Dojer.

Sebelum zaman komik Ujang, APO, Gempak dan Senjata Misteri. Kita ada komik Wak Dojer.
Komik klasik,...
ada sesapa tau kat mana bleh dapat sample komik nih... bleh share kat sini...

ps: Klasika demondo betul lah...

2 Comments this post:

myz ramz said...

buku sejarah yang atas skali tu je x pernah tengok...

Kuman Chaos said...

@rmz: rasanya yg tu la kot buku yg memula sekali di phase-out lepas Tawarikh tukaq nama jadi Sejarah.. :)

Related Posts with Thumbnails