Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, September 30, 2010

Home » , , , , » Endhiran (Robot) cerita terbaru Rajnikanth

Endhiran (Robot) cerita terbaru Rajnikanth


Sapa tak kenal Rajnikanth, hero filem tamil yang amat terkenal dengan lakonannya yang over the top of normal human ability.


Why? cuba bayangkan mana ada hero dalam dunia ni yang bilapetik jari ja, bunyinya sekuat bunyi guruh, dan bila berjalan rumput semua tumbuh kat laluan dia hehehe (kalau tak  salah aku nih dalam cerita Sivaji The Boss)


Filem terbaru Rajnikanth ni menelan belanja RM109 Juta dan menjadi filem India yang termahal pembikinannya setakat ini.






Rajnikanth dah berusia 60tahun tapi dalam filem nih dia dah di"modify" untuk jadi muda dengan kepala yang penuh rambut dan muka yang takdekedutan. Memang menakjubkan.
(ala-ala cerita The Surrogates kan Bruce Willis jadi muda dalam filem tu)





Tiket untuk filem nih dah habis di beli di serata panggung di seluruh dunia. Kalau tak salah filem ni akan mula ditayangkan di pawagam malaysia hari nih.


 So sapa yang rasa macam nak tengok cerita tamil yang best giler, berkejaranlah ke panggung berhampiran anda secepat mungkin.


Kalau nak tengok Trailer filem ni KLIK SINI (kat Youtube)


Gazette memang menakjubkan dan Ashwarya Rai is as beautiful as ever. :D




Siap boleh lari tepi keretapi, tembak dari jari (ala-ala Inspector Gadget), lari atas keretapi (elemen ynag mesti ada dalam filem Tamil)


So cepat, free kan minda danp la tengok cite nih.


Aku nak try dapatkan tiket tapi bukan minggu nih, selalunya cite yang hangat camni aku akan tunggu dulu 2 minggu sebelum aku p tengok, baru  tak berebut tiket dan seat.





3 Comments this post:

DKosongLapan said...

wauuuuuuuuuuuuu....kekeke....deme punye taksub pade 'star' deme sampei sanggop jadikan die hero....sampei ke mati ooooo

Kuman Chaos said...

hehehe penangan Rajnikanth eheh

Farah Wahidah said...

endhiran memang terbaik..superb superstar rajinikanth=)

Related Posts with Thumbnails