Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, September 20, 2010

Home » , » apa maksudnya Earnings camni ek

apa maksudnya Earnings camni ek

ni adhoc punya post nih


sbb nak tanye sikit.
.. apa maksud bila ada banyak list-out camni ek?

ada sesapa bleh tolong?
adakah tu maksudnya brapa kali org click iklan kat blog? or apa ek?

memang la banyak lagi yg nak kena study instead of just update blog sbb bila dapat yg pelik-pelik camni yg pening sikit nih.

terima kasih in advance..

4 Comments this post:

cikgu isza said...

kalau tak salah.. yang tu ada iklan kat blog kita yang akan dikira per click..

ada orang klik ada duit masyuk..
tapi bukan sebarang klik..
kena tunggu habis loading..
tak boleh dari orang yang sama selalu..
dan ada syarat2 lain..

itu sebab kalau ramai orang kata dia dah klik tapi pendapatan ciput.. tak memenuhi kriterialah tu...

Kuman Chaos said...

@cikgu: ooo yg la kiranya masik bawah category CPC (Cost per Click) tu ek? ha'ah ada syarat, ikut pemahaman tu takleh sendiri click, kang kena banned, betul kan?

TQ for information :)

Amy Syaquena said...

amy pun ada macam tue juga..x tahu apa pun n x pernah amek tahu..ada tanya kawan2 dowang pun x tahu so dari situ la uat x tahu je...kalau kuman ada info lebih pasal benda nie inform amy ye..

Kuman Chaos said...

@amy: insyallah kalau ada info baru kita update kat sini. biasa la org baru semua nak kena belajar.. :)

Related Posts with Thumbnails