Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, September 29, 2010

Home » , , , » Esok kembali girang.....

Esok kembali girang.....

esok 30hb merupakan hari yang paling girang dalam bulan Syawal nih.

Kenapa?

Since bulan lepas masuk gaji awal sebab raya, so kedatangan 30 hb bulan september nih memang amat-amat dialu-alukan.

Orang gomen dah dapat dah  2-3 hari sudah kan, so esok untuk orang swasta la pulak nak bergumbira!!!

Memang timing payday nihbagus la, senarai peralatan runcit kat rumah pun dah di keluarkan oleh Minister of Finance (at home), LO pun dah diissue, so cuma tunggu revenue je la esok untuk settlekan logistik issue untuk ke GIANT or TESCO or kedai Ah Wong seberang jalan tu memenuhkan kembali dapur yang dah kosong sebab raya bebaru nih.



For sure esok pasar-pasar malam akan dipenuhi "peminat-setianya" untuk membeli belah dan weekend nih pun mesti ramai yang nak berjalan-jalan.

Yang mana dok belajar lagi pun boleh la mintak FAMA support lebih sikit tak gitu?

 nak harap duit PTPTN mana nak cukup (tapi patutnya cukup la kan?)

Kepada semua, selamat berbelanja dan ingat jangan habiskan kat satu tempat (dont spend it at one place), ada lagi 30 hari untuk gaji bulan Oktober :D

kuman: dalam wallet ada RM10 untuk hari nih, cukup cukup..

3 Comments this post:

DKosongLapan said...

uhuk...bulihle pinjam RM5 besok ni....hehehehe

~SukEMakAn~ said...

sudah dapat gaji 23hb lepas
baru gune 50 je
untuk makan!

diriku said...

bestnya kalau orng dah keje..dpt gaji..he2

Related Posts with Thumbnails