Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, September 22, 2010

Home » , , » Apa yang melayang-layang atas kepala ni...

Apa yang melayang-layang atas kepala ni...

aduhai.. memang menguji keimanan aku betul la benda nih,
dok melayang-layang atas kepala aku.. ni aku nak "meneroboskan" keimanan aku nih..

Sorry ek pembaca sekelian tensen jap, bukan amendenya..

ni haaa. kapal terbang TUDM nih dok "lawan-anjing" (dogfight) atas office aku nih... tapi bukannya "Cik Su" (SU-30MKM) or "Cik Lebah" (F/A-18D Hornet) tapi cik lalat jer (Pilatus PC-7).


Saja diorang dok buat lintas langsung kejar mengejar atas ruang udara opis nih.

Memandangkan aku nih minat ngan kapal terbang semua nih, so tergugat la iman aku.
Rasa macam nak "Berlari ke Langit" lak nak tengok diorang nih dok ber"lawan-anjing".

Maklum-la kan , aku nih rabun, tapi ada hati nak jadi pilot TUDM, sebab tu ler asal nampak/dengar bunyi kapal terbang jer, mesti berkejaran and "mendongak ke Langit"..

pelik kan?

Tapi dah nak jadi pilot aku tak mampu, so aku pun jadi je la Scale Modeller dan hasil "air tangan" aku ada kat blog ni (under Label Scaling Stuff Model) & yang lelain kat website aku (http://kumanworks.110mb.com).

Kalau nak tengok lagi p lawat kat sana.. nih preview sikit yg aku dah buat...



Update yang sikit untuk hari ni.. :o)

"Cik Lebah" sedang dalam pembikinan tak siap lagi :)

8 Comments this post:

+budak gem0k+ said...

nak terbang ke???
pakaila alat terbang doremon..
hahaha

Kuman Chaos said...

kipas yg atas kepala tu ek heheheh

miszAM said...

waaaa~ hehe...

Amy Syaquena said...

Huwawawa...heheh:)

Gayahspears said...

owh baru aku tau... rupa2 ko yg cipta keta kabel kat kuala kangsar tu~wakakakakak

Kuman Chaos said...

@gayah... hahha mana hg tau.. bahaya nih..
@amy :) eheheh
@mizzAM: :0)

Kuman Chaos said...

@gayah... hahha mana hg tau.. bahaya nih..
@amy :) eheheh
@mizzAM: :0)

dunspeak♥ said...

sonoknye kalau leh terbang ngan alat terbang doremon..hekhekk

Related Posts with Thumbnails