Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, September 28, 2010

Home » Air Asia Real People, Real Stories contest dah nak tutup dah nih...

Air Asia Real People, Real Stories contest dah nak tutup dah nih...

Saja a quick note, (lepas nampak ads nih kat blog tadi)


Minggu ni merupakan minggu terakhir untuk sesapa yang nak masuk contest Air Asia nih.

Website dia untuk rules etc.

Mana nak tau kot kot ada rezeki dapat tiket free.

Tarikh tutup minggu depan Oktober 4, 2010.

So cepat cepat jangan ketinggalan.

kuman: dok memikir apa entry nak buat untuk contest nih?

2 Comments this post:

Ummi Hanie said...

hurmm...ada nmpk ni masa nk fly ke s'pore aritu...tp maleh nk join..huhuhu

Kuman Chaos said...

kan bleh blog.. join je la.. untuk frequent traveller bleh la

Related Posts with Thumbnails