Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, September 27, 2010

Home » , , , , , , , » Seluk-seluk benda dalam....

Seluk-seluk benda dalam....

kring.. krang... pit..pit..pti.. ting ting.

bunyi apa ke benda la pulak ...

seluk  seluk tengok tu belambak benda keluar.

oooo benda ni rupanya yang dok berbunyi padan la berat semacam ajer

kalau aku tinggalkan karang ada je la yang nak guna, angkut je la semua sekali
selagi muat, seluk je la..



Aku balik dari kantin tadi lepas lunch, seluk la poket aku nih dah macam-macam bunyi ada.

Seluk punya seluk aku pun keluarkan se-satu benda yang ada dalam poket seluar nih..

1. Duit syiling 90 sen (5x10sen, 2 x 20sen)
2. handphone Sony aku
3. Pendrive 16GB Kingston aku
4. Pendrive 8GB Kingston aku
5. pendrive 1GB  aku
6. Pendrive Kingston 2GB aku
7. Company ID + tali sangkut kat leher
8. Se gugus kunci bilik server + locker (6 kunci semuanya) + key-chain
9. Tisu dari kantin tadi.
10. Business card vendor x 2 (baru jumpa sebelum lunch tadi)
11. Memo pad untuk server maintenance schedule.
12. Beberapa keping habuk
13. Coklat Eclipse
14. Wallet.
15. 1 set pen + pensel + pembaris



Padan la berat amat poket aku tadi ada benda benda nih rupanya...

nak kena buat poket management dah nih

Semua ni kat poket seluar ajer nih.. tak kire poket baju lagi ehhehe

Korang sama gak ker?

kuman: kalau sama angkat tangan.. 


UPDATE: selepas management (jam 4:00pm tadi)


 

15 Comments this post:

cikgu isza said...

lor.. tak melendut ke poket tu? idak pun beli beg poket doraemon

~SukEMakAn~ said...

besarnye poket die!
hehe

F33Z~Hafizah~cucuatokaji said...

banyaknye harta karun die..haha

Kuman Chaos said...

itu la... berat sungguh.. sampai londeh seluaq dah...

doreamon tka balik lagi dari Pintu Cahaya so takleh nak pinjam... update post sikit...

Amy Syaquena said...

uish apa ke bendanya tue, banyak naw la harta karunya ha...hehe.

::fadxieza:: said...

byknye pendrive..
huhu..

Kuman Chaos said...

@amy: harta karun yang di carry tiap hari ahhaha

@fadxieza: kalau hilang salah satu pendrive tu mau haru biru kat opis nih.. macam-macam ada dalam tu

thanks sbb komen..

CikMakhlukBumi said...

mst byk kuman kumin dlm pen drive tu..eee bahaya2

Farien said...

biar betul semua tue de dlm poket awk...? wah dah mcm poket kangaroo je... hukhuk...

DuD said...

kalo lelaki dah rupo gitu isi poketnya..bayangkan kalo tercipta sbg kaum hawa instead og adam..??? errmmmm...gagal dibayangkan..

MiMiEy :) said...

hahahaha.
dah macam poket doremon jer..
banyak gilak pendrive..
nak 1..
hehehehe

Sly Nolan said...

hahah~ londeh suar dol~

diriku said...

he2..mcm poket doremon plk..

aNiSa hANg tUaH said...

hehehehe..

banyak nye khazanah awak

Kuman Chaos said...

@cikmakhluk: hehe mane ade, semua pendirive tu "kuman" free sebab owner dia dah "kuman" ehhe

@Farien: betulla.. tapi bukan tiap hari ler, semalam jer. Hari lain takde la sebannyak tu.

@Dud: kalau camtu, memang aku akan bawak purse, cuma untuk bubuh benda-benda tu hehe

@Mimiey: doraemon pun kalah, nak kena buat contest la gamaknya kalau nak bagi pendrive eheheh

@nolan: bukan ka trend sekarang seluar londeh hehe

@diriku: poket doraemon aku, sizuka pinjam itu la pasal.

@anisa: perkara mesti ada dalam poket hehehe

Related Posts with Thumbnails