Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, September 09, 2010

Home » , , , » Raya confirm Jumaat 10/09/10

Raya confirm Jumaat 10/09/10


Alhamdullilah... Raya Hari Jumaat 10/09/10 (lawa pulak combination nombor tu)

Persoalan 1
& Persoalan 2 dah terjawab..

Semalam Penyimpan Mohor Besar Raja-raja (awat la aku asik ter type "raya" jer tiap kali aku type "raja") dah mengumumkan raya hari Jumaat. Memang ramai yg menarik nafas lega, even kat opis aku pun ramai yg kata "phew".. termasuk la boss-boss besaq yg semua dah suspense and dah keluarkan contingency schedule kalau khamis raya..

nampaknya 1/2 hari lagi aku kat opis (sebab aku cuti sekerat hari). Opis aku nampak dah macam di langgar garuda... sunyi sepi.. sampai bunyi angin air-cond pun boleh dengaq sampai sebatu.. itu la tahan kesunyiannya... sampai bunyi typing aku nih pun kuat lagi...

Nampaknya, setakat ini dulu dan segala persoalan pasai bila raya dah selesai, so dah cepat p tolong omak kat dapur or abah kat depan tu prepare lemang... :D

dan... Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H dari saya
Related Posts with Thumbnails