Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, September 17, 2010

Home » , » "Pendapatan" pertama KUMAN dari Nuffnang!!

"Pendapatan" pertama KUMAN dari Nuffnang!!



Akhirnya pendapatan pertama dari Nuffnang lepas baru 2 minggu "berpacaran" dengan Nuffnang... jadila kan sebagai penyuntik semangat untuk terus memblogkan "Miscellaneous Kejadian Setiap Hari..."

Memang la sikit tapi mmg nak kena mula somewherekan.. :)
Terima kasih untuk semua yg dah baca setakat nih... terima kasih...

korang memang WORLD LAH (harap-harap Mawi tak patent lagi word nih kalau tak naya aku!)

15 Comments this post:

Gayahspears said...

tahniah,.. pelahan2 kayuh ya...

Kuman Chaos said...

trimas gayahspears... pelan-pelan... :o)

sharifuddin N shakina said...

taniah kuman..sudah tak 0.00 lagi..teruskan usaha ye..:)

Kalamhati said...

bravo2..truskan perjuangan..hehe

Kuman Chaos said...

yea.. teruskan usaha mu "kuman", terima kasih semua lagi sekali... :o)

munirah said...

kuman... kalau kuman dapat kekalkn traffic 100+ visitors perday, insyaAllah taklame lagi bole dpt Buffered Earning pulak.. :)

F33Z~Hafizah~ said...

saye pon baru bape ari berdating ngan nuffnang..nak tanye...camane nak jadikan earning tu bukan RM0.00????...tolong jawab leh tak...huhu :)

Kuman Chaos said...

@munirah.. insyallah dengan sokongan kengkawan.. insyallah... :o). Memang suntikan semangat first earnings nih...

@Hafizah: try tunggu sampai lepas "waktu bertenang" Nuffnang kata camtu.. saya pun baru ari nih ada RM0.25 tu..

intanurulfateha said...

sikit3 lame3 jd bukit :")

intanurulfateha said...

nt da kaye, banje i k!


Jom Singgah Blog Comel I~~ Intanurulfateha's Blog :")

fara dean said...

hihi..akak punya lagi lawak..hihi..tapi sabor je la..mana tau..rezeki

Gen2Merah said...

wahh bestnya... dah hampir 9 bulan aku blogging.. Nuff aku masih RM0.00... huhuhu.. Entah la napa..

diriku said...

he2..sama lh ngan aku dlu..mmg dpt duit cukup utk beli gula2..he2

cikgu isza said...

tahniah!
ckit2 lama2 jadi bukit..
memang kena banyak bersabar..
rezeki orang ngan kita tak sama..

miss ell dita said...

Tahniah ...

Related Posts with Thumbnails