Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, September 15, 2010

Home » , , , » Kopi "The Incredible Hulk"!!

Kopi "The Incredible Hulk"!!


KOPI INCREDIBLE HULK!!!


arghhhh!!!.. terbayang watak Lou Ferrigno dalak "Hulk" tahun 70'an tu!!

Aku nih penggemar kopi sedunia.. (dan walaupun bulan Ramadhan yg lepas, aku berjaya maintain cuma 2 mug kopi sepanjang bulan puasa.. pergh!! satu pencapaian yg memberangsangkan bagi aku yg aku rasa dah "caffeine" addict.. tapi still manageable)... still aku suka ngan kopi nih..

Sebelum bulan posa ari tu, aku di"introduce"kan oleh adik aku satu lagi kopi jenama HPA (aku bukan nak promote, saja nak share ajer ek, jgn salah paham).




Ni rupanya, ada nampak warna kehijauan kat buih dia tu? sebab tu la aku panggil dia Kopi Incredible Hulk, :hehehehe: logik la kan...

Bercakap tentang rasanya pulak, memang best walaupun ada sedikit rasa ke"spirulina"annya yg mungkin setengah org tak berapa gemaq (suka). Bagi aku ok jer, rasa la lain sikit dari kopi lain yg aku dok minum sebelum nih.


Packagingnya


Ikut kata adik aku, lagi best kalau buat pastu campuq ayaq jangan banyak sangat... bagi rasa pekat sikit... itu kata adik aku ler ...

apa2 pun still tak leh lawan rasa kopi kampung... tapi jangan bagi kat aku Kopi Luwak (next entry aku cite pasai pa) dah ler

p/s: ehh nih entry aku yg ke 100!!!! cepat jugak ek...

2 Comments this post:

Ummi Hanie said...

mmg mcm hulk la kopi ni ! hehehe..jgn jadi hulk plak lps minum suda...

Kuman Chaos said...

@ummi: mmg bleh jadi hulk kalau minum bebanyak heheeh

Related Posts with Thumbnails