Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, September 26, 2010

Home » , , , , , , » Wanita dan minyak wangi..

Wanita dan minyak wangi..


takde.. aku bukan nak jual minyak wangi 1 BOTOL DEROP perfume or yang sewaktu dengan nya..
cuma nak luahan  sikit.. :D

tiap kali aku selisih dengan kaum Hawa nih mesti bau harum gila tapi takkan la ku nak p tanya direct kan apa yang aku nak tanya kat bawah nih.

Bukan setakat tu, aku dalam kereta drive balik keje ka p market ka, bila moto yang kaum wanita ni naik jer mesti tinggalkan bau yang teramat harum.

Dan kat opis aku pun sama gak, kalau nak ke kantin tu, kalau kat corner sebelum masuk kantin tu ada bau harum nih , kami satu office dah tau dah sapa yang lalu kat situ tadi.

yang membuatkan aku tertanya-tanya...

1. Korang mandi minyak wangi ke?
2. Brapa botol pakai? memang la 1BOTOL DEROP perfume sesuai la kat sini..:D
3. Apa brand? yang original ka yang "original dari pasar malam"?
4. Share la secret pakai minyak wangi yang berbau harum camni..
5. Everytime spray ka? or sekali sebelum keluar umah/keluar toilet/keluar kereta ja spray.



Tapi aku hairan gak lagi, pesal lak org lelaki tak lak bau camtu bila selisih, bau yang lain ada la.
Takkan orang lelaki tak pakai minyak wangi?
Minyak wangi orang lelaki nih tak "power" ka? sampai bau nya tak kekal lama?

Or org lelaki just dont care ehehheh..

aku ada pakai gak minya wangi, tapi takde lak aku bau kuat mcm yang kaum wanita pakai?

Bukan aku nak compare apa2, cuma sesuatu yang aku terpikir ajer... :D

kuman: pakai minyak wangi AVON ajer... murah ehheeh

12 Comments this post:

gadis kecil berfikiran luas said...

perempuan memang suka wangi..nanti malu la kalau selisih orang cakap busuk.hehe

tapi tak elok sebenarnya pakai minyak wangi yang bagi bau kuat sampai boleh tarik perhatian lelaki

seeloknya bau sedang2 je
kalau minyak wangi mahal memang sedap la bau..terutama bau coklat.memang lembut baunya.

tak da la kes bau menusuk
kalau aku..aku letak minyak wangi sikit2 je.janji ada harum la. lepas kua toilet memang kena letak sebab bau tandas kan tak berapa wangi..huhu

MiMiEy :) said...

yang bau kuat sangat 2 dia pakai 1 baldi perfume kot.
hahaha
sy still skolah so pakai prfume ala kdr je..
hehe

sarah-najwan said...

memang xdpt dipisahkan..biasanya kenelah pkai yg mahal sket agar baunya xde la keras menusuk sakit hidung2..

Pinky Pixie said...

knape yt xde bau plak haruman dr kaum2 wanita.

selalu terbau perfume bile mat2 moto lalu sblah. pelaweh, menusuk ke jntung. ade kaitan x. haha

cikgu isza said...

minyak wangi..
akak suka..
kalau akak byk duit lebih..
mesti jadi kolekksi.
tapi.. tak dapat jawab pertanyaan tu..
akak pakai ala kadar jer...

diriku said...

wanita & minyak wangi xdpt dipisahkan..he2

Kuman Chaos said...

@gadis kecil: pergh baru aku tau keluar toilet kena spray perfume.. tapi ada logik gak tu..

@mimey: tapi budak sekolah pun banyak yg suka pakai sekolah perfume...

@sarah: yang mahal tu la susah nak carik ehhehe tapi bila dapat mmg best..

@Pinky: tak bau sebab yang sendiri punya pakai bau lagi kuat kot hhihih

@cikgu: betul tu kak, ada org kumpul botol jer.. pakai nye idak... bersederhana ok ler..

@diriku: kalau terpisah alamatnya tak laku la perfumes perfumes tu ehehhe

TQ sbb komen semua.. menarik dapat insight camni

Kuman Chaos said...

TQ sbb komen semua.. menarik dapat insight camni

suffian said...

aku pun pakai mintyak wangi gak.. tapi tak tau le org yg selisih dgn aku ada bau ke tak.. ekeke

suffian said...

kdg2 tu.. masa test bau nk beli minak wangi tu mmg le bau harum semacam je.. tp bila dah pakai tak de la bau harum sgt..

shada | wentz said...

sesetengah wanita tak tahu hukum pkai minyak wangi secara berlebihan berdosa.

sehari spray skali sudah le kn?

perfume sy cap avon je. :)

Kuman Chaos said...

@suffian: tiap kali lalu tepi orang cuba tanya.."ada bau tak?" heheh

@shada: weh sama la brand perfume kita hahah murah ikut budget dan bau best heheeh.

Related Posts with Thumbnails