Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, September 06, 2010

Home » , » Iklan Raya Petronas: Koleksi

Iklan Raya Petronas: Koleksi

Musin perayaan ni kalau takde iklan Petronas Raya nih memang tak sah.. tapi memang betul betul sayang.. yg tahun 2010 punya iklan tak memberi kesan langsung pada saya nih...

yg paling memberi kesan of course yg tahun 2006 (Aku Ingin Pulang) dan tahun 2008 (Mak OK)

tapi semua ada impact tersendiri, tetiba jer terasa bertakung ayaq mata nih lepas tengok semua koleksi iklan-iklan nih yg dah di compile dan siap ada review lagi kat blog Cikgu Dahlia (klik sini)

Aku terjumpa blog nih masa tengok carik iklan petronas... tengok kat site dia untuk selanjutnya and tengok la semua iklan tu dengan hati terbuka dan cuba fahami maksudnya... mesti berlinangan air mata...

Ingatlah kedua ibu-bapa di hari lebaran nih...

Mari kita lihat iklan yg paling mengesankan pada hati aku ni..

Tahun 2006: Aku Ingin Pulang



Tahun 2008: Mak OK



.."Mak tahu... apa Man dah buat?".......

itulah yg dinamakan seorang IBU....

2 Comments this post:

Yatre Hayati said...

petronas punya iklan semua memang best2

Kuman Chaos said...

yup..
kecuali yg terbaru tahun 2010 punya version.. tak best sangat..

Related Posts with Thumbnails