Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Saturday, October 09, 2010

Home » , , » Abang main tipu!!!

Abang main tipu!!!

Pagi sabtu ni mari kita mengrilekkan minda sebab hari cuti so minda kena tenang.

Aku dapat youtube nih dari adik aku, memang lawak..



aku pun suka main Monopoli nih, teramat best untuk org yang business minded
tapi bila dah main ngan abang yang putar alam jadi la mcm video nih..

teringat macam nk main la balik karang eheeheh

sapa lagi suka main monopoly?

Aku tabik semangat adik dalam video tu.. dia tuntut sampai dia dapat... yang abang kat sebelah dia tu dah gelak sakit-perut dah tuh ehehhe

tu la abang ngan adik kalau dah bermain :o)
syok tengok keluarga yang macam tu... indah & bahagia sungguh..
kalau takde perkelahian-manja camni memang sunyi rumah..

kuman: 3 orang yang kat rumah nih pun sama gak... ada-ada jer tetambah hari cuti :o)

10 Comments this post:

Kalamhati said...

hehehe pagi2 ni dah wat akak gelak..best2!

mia said...

ahhhaa..nnti bila masing-masing da jauh, kenangan macam ni la egat samapi mati...nice sgt

Honeyvsbee said...

Haha. Memang lawok. .enKUMAN . .ank da 3 yea. ?

Kuman Chaos said...

@kalam: memang best gelak pepagi nih ehhehe

Kuman Chaos said...

@mia: betul tu.. tetambah dah captured dalam youtube..lagila ingatnya

Kuman Chaos said...

@Bee: ha'ah... semuanya sihat belaka... :D

Robot | Sakti said...

kesian budak tu.

+__+


abang pom suka sgt gelakkan adik.aishh.

hehehe

saff'sWords said...

ahha. lawak lawak. teringat kat adik saya, perangai sebijik mcm budak tuh. :DD

Kuman Chaos said...

@robot: baru best.. tetambah lepas gelak mak datang & marah ehhehe

Kuman Chaos said...

@saff: adik-adik memang camgitu ehehe

Related Posts with Thumbnails