Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, October 19, 2010

Home » , » Apa ni "buang angin" tak bagi tau!!!

Apa ni "buang angin" tak bagi tau!!!

Aduh!! nih yang aku tak tahan nih, bila "buang angin" tak bagi tau
alih alih bau ajer... punya la gamat!!!...

Aku dalam kereta kalau tengah drive bukak aircond, kalau ada yang nak "buang angin" sila bagi tau ek, senang aku nak off-aircond dan buka tingkap

Tak le aku tensen sangat sebab dah prepare untuk kebauan tu.

Satu lagi kalau tengah seminar dalam dewan.... masa ni la selalu ada jer org buang angin..

patut padan la.. bagi la warning dulu, takpun bebuat nak ke tandas ka.. (tapi kalau camtu nanti ter"buang"depan org lagi masalah).

Dalam panggung lagi satu, selalunya diorang akan tunggu time meletup kat depan... diorang pun "meletup" kat belakang..

dah la bau gamat...

itu je la untuk hari ini... tensen tensen

16 Comments this post:

aYaz said...

hadoi....
tak sempat nak bagitahu ar tuh...
hahahaha....
sabo je ler...

My Little Diary said...

hahaha.... kurang sopan sungguh!!

cikgu isza said...

jarang yang buang angin bagitau.. semua senyap2 jer..

one2paii said...

haha..dah tuh wajib ke nak bagtahu..kalo cmtuh,gua kena minta ijin dulu la nk kentut depan lu..hehe..kalo lu x bg kentut,mampoih la gua nak menahannya,,haha

i am S!L4H.. said...

hakhak..ape laa..

i am S!L4H.. said...

hakhak..ape laa..

Encik MamaT said...

lega aih kalau kentut......haha

Kuman Chaos said...

@ayaz.. hahahah
@diary: mmg kurang.. geram tul

@cikgu: yang syok nya punya tak mau bagi org dengaq,,, sekali keluar yang silencer yang bunyi nyaring tu ahhaha

Kuman Chaos said...

@one2paii: ha'ah camtu la.. ehhehe

@silah: logik aper..

@En.Mamat: betul tu lega.. tapi aku la yang hangin sebab busuk gamat...

Kalamhati said...

hehe selalu kalau naik ngan anak2 sedara bujang yg berempat..bila bau je masing2 tak ngaku..bau dia rasa cem nak pitam je time drive..hahaha

eMMe said...

kalo buang angin tak berbunyi takpe kan..tibe2 bau je naik..ape macam? hihihi....

DKosongLapan said...

errr.....sori....tadi makan peteiii....hehehehe

Yatre Hayati said...

hahaha. aku pernah nak naik lift. bila lift tu bukak jer, ramai orang kluar. kosong lift. tapi bau kentut dia melekat. dem~

Miss Annaz said...

klu dh bau gamat tu mesti yg x der warning signal..

x de munyi punyer...
tau2 jer ada bau...

J.M.R said...

bau kentut leh melemahkan daya ingatan...

Gayahspears said...

hahaha.. udoh x thn beno kot.. mane gaye nak gtau wey..huhu

Related Posts with Thumbnails