Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, October 07, 2010

Home » , » ..terharu lagi diriku ini...

..terharu lagi diriku ini...

Seperti biasa la ber blogwalking kat blog yang aku follow tu
dan tetiba aku ternampak tajuk entry yang ada nama aku...
 

Sepantas Usain Bolt aku mengetik link tu..
 
rupanya "Aku Makhluk Bumi" buat entry sebab aku buat tutorial untuk Link Within yang dia tanya ari tu.

Tak sangka lak dia begitu appreciative sampai buat entry, sungguh-sungguh aku terharu..

terima kasih cik

dan nampaknya dia dah berjaya buat dah Link Within kat site dia...

Ada "warm-fuzzy-feeling" inside bila tengok tutorial aku yang kecik tu membantu dia ke next step in blogging...

sungguh aku terharu...

6 Comments this post:

sarah-najwan said...

salam kuman...

akak pom terharu sb kuman rajin singgah n komen2 kat blog akak..sokong menyokong antara blogger walaupun kita kenal secara maya aje...hepi2 blogging...

Kalamhati said...

truskan usaha murni tu..akak tabik spring!..=)

cikgu isza said...

tumpang terharu sama :)

Amy Syaquena said...

salam kuman..

teruskan usaha bro amy sentiasa sokong...

jemput ke sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/i-want-to-change-my-life-can-i.html

cik Nemo said...

shaye pon ade tutorial ape..:p

one2paii said...

baik bebenor la budok nie..anok sapo la nie..meh jd menantu aku ye..

Related Posts with Thumbnails