Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Saturday, October 16, 2010

Home » , , » Aku kagum dengan blog ni..

Aku kagum dengan blog ni..

Seriously, ni la first time aku jumpa blog yang unik camni,
so bila unik kita kena la share tak gitu?

Apa yang uniknya?
meh sini aku story mory sikit...

aku masuk blog aku pagi tadi dengan niat nak BW la.. cam biasa aku tengok la Shoutbox aku
and ternampak jeritan ni..

Aku pun ikut la link maklumla kan aku nih pem"Blogwalking" manual, so aku just tunggu page load
pastu aku pun scroll la kebawah... tiba-tiba aku ternampak...





Fuh!!! rupanya Hairil buat entry untuk setiap follower dia, untuk buat entry camtu dia mesti kena tau sedikit sebanyak pasai followers dia.

Aku rasa ni adalah satu idea yang baik sebab every follower akan rasa dihargai sebab follow blog dia.

A very nice touch dan nak dijadikan cerita link abang dia tu (khyronsmodels) memang aku dah lama tau and aku memang ada dok contact abang dia melalui satu forum yang lain... memang a small world betul la WWW ni.. rupanya Hairil nih adik dia .. tak sangka sungguh ...

Selamat maju jaya Warlord's Armory, teruskan dengan idea bernas nih...
Click ke http://warlordsarmoury.blogspot.com

Banner pun lawa of F-14 Tomcat from Fighting 84 (Jolly Rogers) faveret aku nih...

salam

8 Comments this post:

MiszNoRuL said...

wah..hebatlah dia..nk buat entry tuk follower kena tau pasal followwer dia..ada tk kenal n ada yg kenal..huhu..syabas!

sarah-najwan said...

hebat diakan..bagus betul buat penghargaan pada setiap folower dia..canggih2..kuman..kamu buatlah..hehe..jgn lupa akak ni..ngeh3

nawal shahirah said...

unik betol blog tuh ;)

cikgu isza said...

memang kagum dengan individu yang begitu..
dunia blog.. memang perlu saling menghargai..

Hairil Rizal said...

Waah.. I am also flattered Kuman! This is the 2nd time a follower of Warlord's Armoury made an entry about Warlord's Armoury.

Saya amik stand buat small entry utk every follower since pada saya setiap follower adalah berharga.

Selain org lain boleh kenal follower saya, saya sendiri akan lebih kenal follower saya. Secara tak langsung, jalinan persahabatan selepas itu lebih bermakna!

p/s: F14 Tomcat terutamanya squadron VF84 Jolly Rogers tu mmg pujaan hati dari dulu. Suka tgk A-10 dgn gigi jerung juga!

We'll keep in touch OK! :)

Ummi Hanie said...

pehh..cayalahh kuman...

hmm mmg unik blog itu..sy pun rasa xmampu nk wat camtu,review sorang2

LadyBird said...

bagus jugak idea tu kan? lepas tu pasti follower die selalu masuk blog die.. :)..

nur said...

wah menarik ni

ALL IN ONE

Related Posts with Thumbnails