Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 11, 2010

Home » , , » Aksi raba-raba di restoran diwaktu petang...

Aksi raba-raba di restoran diwaktu petang...

Sorry pada tuan tubuh kalau anda terbaca entry nih.
Aku takde niat nak memalukan sesapa dan aku sendiri pun ada anak yang sedang membesar.

So apa yang aku nak katakan kat sini menjadi ikhtibar untuk aku dan juga kepada yang lain juga sesapa membaca entry nih... insyallah
Maaf ek kalai ada yang tersinggung, sila bagi tau..

Seperti biasa, selalunya hari ahad petang adalah hari aku sekeluarga makan diluar dan aku pun sepertibiasa akan ke kedai favourite la nak makan.

Kami makan Koew Teau Kung Fu & Chicken Chop Sweet & Sour + Nasi Putih + Tomyam Campur.
Makanan memang best.

Sedang kami makan satu couple masuk dan duduk di meja sekitar 8 oclock dari aku (belah kiri belakang aku la).
Aku nih memang dah tabiat, kalau p memana digicam memang sentiasa ada dengan aku, aku guna digicam Panasonic TZ-15 ajer.. kecik la juga bukan nya DSLR, so kalau aku amik gambaq mmg org tak perasan sangat la..


couple yang baru masuk tadi order apa ntah, and lepas diorang makan diorang duduk lepak lepak lagi, tetiba-tiba anak aku tanya la...



Anak aku nih pantang tengok apa yang dia tak paham memang dia akan tanya.
"Pasai pa kepala kak tu atas bahu abang tu?" sambil pointing kearah couple tu.
Aku: "Ooo pening kepala kot"
Anak: "tapi kan kenapa tangan dia ada kat ketiak kak tu?"
Aku: "mana ada.. " sambil aku berpaling nak tengok...

Tangan adik lelaki tu kat bawah ketiak adik pompuan tu dari arah belakang and  dok "kuit-kuit" kat dada adik pompuan tu sebelah kiri.

Yang nampak kaler brown kat tangan adik pompuan tu, dia punya tas tangan ek, bukan nya tangan adik lelaki tu. Tangan lelaki tu tengah "aktif' menguit-nguit.

Memang clear... sampai ada satu keluarga yang dimeja belakang diorang tu berpaling dan tengok juga.
Yang couple tu selambe jer buat tak tau jer... yang adik perempuan tu lagi lentok lagi ada la...


masa tu la aku nampak aksi raba-raba tu... apa lagi since digicam dah kat tangan aku pun snap la kejadian nih... (by the time aku snap dah berubah dah tangan adik lelaki tu).


Masa tu la aku berfikir, tu kat tempat public macam tu kalau tak public camne agaknya ek..
yang best nya masa tu jam 5:30pm dan restoran tu ada ramai jugak family yang tengah makan dengan anak-anak semua.

Ada brother yang baru balik dari toilet pun dok geleng-geleng kepala waktu lalu kat tepi meja aku (tak tau la geleng kat aku yang dok pegang digicam, or geleng kat couple tu). brother yang dari toilett tadi punc ite kat kengkawan meja dia... diorang pun geleng kepala gak...antara yang aku terdengar..

"iskh.. hangpa tengok tu, kat meja makan pun jadi kerja"
"dok raba-raba awek dia punya b****t"
"jom tengok..." kengkawan brother tadi pun pakat p toilet and then patah balik sambil geleng kepala...

hmmm aku rasa maybe dah ngumpat la kot ni kan... tapi itu la...
takut memikirkan keadaan bila anak dah besar nanti..

mintak dijauhkan dari segala benda macam nih...

amin..

27 Comments this post:

DKosongLapan said...

patut mike saun je deme tuuu.....tak tau malu langsonggg

d_LA said...

adehhh..giler kentang bebudak zmn skang ni..mcm bangge plak tjk aksi cam gitu..x senonoh tol

Encik MamaT said...

sound je sekali... agak2 la....

aanie said...

ish, teruk betul.....kita yg tgk ni yg malu...

nur said...

kontroversi..

ALL IN ONE

cikgu isza said...

apa kata tetiba jer jerit..
ada orang gila seks!
sure gempak punya..
mudah2an dijauhkan dari keluarga kita..

sarah-najwan said...

inilah masalah sosial yg melanda negara..masalah yg dilakukan oleh generasi yg bakal memimpin negara pada masa akan dtg..

"hdk tgk generasi akan dtg..tgklah generasi hari ini"

p/s: akak ingat2 lupa kata2 hikmat itu..tapi tulah lebih kurangnya..

semoga kita dan anak2 kita serta seluruh umat Islam dijauhkan dari segala kemaksiatan..

**pnjang lebar pulak..hihi

Kalamhati said...

peringatan utk semua..bukan mengumpat tp menyampaikan dan menegur mana yg perlu..fardhu kifayah..kalau pun si pembuat membaca entry ni..ini teguran dan peringatan dari saudara seagama..

harap sapa2 yg berniat nak buat cemni..toksah lah..ingat Allah..jgn tenggelam dlm hasutan nafsu mazmumah( keji) tu..

Cik Moon said...

hmm...tu baru kat tempat awam.. klu kat tempat tersembunyi..tempat gelap.. lain dah agaknyer.. astagfirullah al azim.. manusia di akhir zaman..

T@sh Sch@ said...

nauzubilah ...
moga di jauhkan erk....

Ummi Hanie said...

ish...ishh..ishh....

tu le akhlak ank muda zmn skrg..risauuu sgt anak2 kite esok nnti remaja..ya Allah peliharalah keluarga kami

zaL_cdpx said...

aduhh la hai !!!
nk bt tu dosa tggung sndrik.., tp bt ler kt tmpt len ! klau dh sakai sgt xder duit.., g tepi laut ker., bt kt mner2 tmpt mndi.., pas2 kna sampuk ! pdn la ngan muka !
xder maruah lgsg ! yg laki sedap.
yg pompuan ???
oi...laki tu sah2 nk kawen ngan ko ker ? lahabau sungguh !!!
marah nie...marahhhh !!!

Adyshariz said...

sib baik la nmpk gambaq jer, kalau depan aku abis dh berbakul kata2 hadis aku keluarkan, senget btui bebudak 2 ekor ni, depan public buat camni, tu yg byk buang anak merata2 skrg..

one2paii said...

adoiyaaii..gilo dh depa nie..gua salute kat lu sebab tjuk gambar nie..bukan nak memalukan,tp pengajaran untuk depa kalo depa tahu itu gmbar depa..gua akan bawak semut gua g serang depa..hidup kuman..hidup gua..haha(interfreme ckit)

CikMakhlukBumi said...

nauzubillah

Gee said...

cesss...x belajar moral n sivik ka drg tu kat skolah..

sfatimahzj said...

apa dosa dilakukan secara terang-terangan...hmmmm

MyZone~theUn4given said...

..da xde rasa malu daa..

nik rosmawati said...

ptt nya ambik gambar depan2..biar dia malu skit..susah gak org tak tahu malu kan..jaga adab la.kita org islam kan.

Kuman Chaos said...

@D08: aku lak yang naik malu... masalah..masalah

@DLA: aku rasa diorang memang bangga kalau tak takkan nak buat camtu kan

@en Mamat: sekali pikir patut suruh anak aku p duduk depan tu ajer :)

@aanie: ha'ah kita lak yang malu

@nur: elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi..

Kuman Chaos said...

@cikgu: itu tahap xtreme :) tapi sure berkesan

@sarah: amin..kak.. takutkan alih alih dia nih jadi PM or Menteri Kewangan tak ke naya..

@kalam: yup peringatan untuk semua...

@cikmoon: kalau tempat gelap ada la org ketiga tu

@tash: semoga dijauhkan,,

Kuman Chaos said...

@ummie: sesama la kita memohon dijauhkan anak2 kita dari perkara nih.. insyallah

@adyshariz: bukan takat berbakul.. tapi sure dah berlori koyan dah..

@zal:sabaq zal sabar.. tapi memang betul pun.. nih aku nak marah gak nih

@12pai: enter jgn tak enter..

Kuman Chaos said...

@makhluk: nauzubillah..

@Gee:terlebih belajar latu yang jadi cengitu.. hampeh tul..

@sffatimah: dosa buat terang or gelap tetap dosa..

@Myzone: mmg tak malu

@nik: mmg takde adab.. ehh ada adab cuma tak ikut apa nak jadi

Ibnu Mutalib said...

Astaghfirullah...

Honeyvsbee said...

Memang gila bdk2 skrg ni. .esok ngandung. .pakat2 buang anak pulak. .huii. .minta dijauhkan dari keturunan kita. .

kozumi_ro said...

kalau koz ade time tu mkan kaki la jawapnyer

~SukEMakAn~ said...

bodoh punye org
kalu ye pon
raba la dalam kete ke hape
xdela org nmpk
ni da memalukan diri sendiri!

Related Posts with Thumbnails