Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Saturday, October 02, 2010

Home » , , » "word Verification" satu cara tambah pageview?

"word Verification" satu cara tambah pageview?

Kita dah baca blog

pastu proceed la nak komen..
and then ada word verification pada page yang sama ngan blog tu.


So "word verification" ni help tambah traffic ka?

pageview maybe?
Memang "verification" ni untuk menghalang spam, tapi itu la turun menambahkan pageview? sebab page blog kita akan di reload bila dah siap masukkan verification.

Rasanya ada 3 kali page view kot?
1. nak load komen page
2. nak load Word verification page
3. nak load komen selepas verification.

Ada yang boleh verify nih? or aku jer yang tertinggal keretapi? ehhe


7 Comments this post:

Kalamhati said...

berminat nak tau gak..

~SukEMakAn~ said...

xsuke verify verify nie
nyusahkan sket!

Kuman Chaos said...

@KalamHati: harap ada la sifu-sifu boleh bagi tau betul atau idak?

Kuman Chaos said...

@sukemakan: ha'ah tapi nak wat camno iktu jer cara nak sekat SPAM (selain dari approval)

cikgu isza said...

masih menjadi persoalan lagi nampaknya..

bila jumpa jawapan.. bagi tau yer..

Honeyvsbee said...

tak suke verify ni. .link dah lembab. .

Honeyvsbee said...

tak suke verify ni. .link dah lembab. .

Related Posts with Thumbnails