Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, October 07, 2010

Home » , , » Prestasi blog untuk bulan pertama aktif..

Prestasi blog untuk bulan pertama aktif..

NI adalah prestasi blog aku untuk bulan pertama bersama nuff and sejak rajin berblog.

Aku dah lama dah ada blog nih cuma memang jarang sekali ber blog.. oleh sebab itu la yang takde sangat post sebelum September 2010.

So sebulan pertama inilah hasilnya.


Jangan compare dengan senior-senior blogger yang lain.. malu hehehe

alhamdullilah walaupun tak seberape, ini cuma based on traffic, yang mana memang mengjutkan yang ramai orang datang menyokong pendatang baru kat blog ni macam aku..

sekali lagi terima kasih semua.

Harap semua teruskan bagi sokongan kat kumanx.blogspot.com ni

6 Comments this post:

misz myza said...

wah.... banyak tu... good2..

fatian athiea said...

bapak larh..
naek mndadak kot..
pe2 pn..cngrate:)

IkaAR said...

bagus ahh tu.. sy pun baru gak blajar memblogging ni.. wat blog dah lama sejak tahun2 lps lagi tapi tak pandai nak mempergunakan utk dapat earning.. skrg ni baru aktive blajar.. so sama2 la kita memblogging k... i will follow u..

ken said...

wow cool.. all the best =)

Gayahspears said...

pelahan2 kayuh geng~ hihi..ramai peminat da nih...

cikgu isza said...

wahhh.. perkembangan yang baik..
tingkatkan usaha..

Related Posts with Thumbnails