Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Monday, October 18, 2010

Home » , » Blog Update Guna Windows Live Viewer

Blog Update Guna Windows Live Viewer

Aku tengah test update blog guna Windows Live Writer as suggested by kak DJ (Dahlia Journal)- http://www.cikgudahlia.com/
Tengah testing, kalau ok maybe aku akan guna terus untuk gantikan Blogspot editor tu
Mari kita cuba.
WLW

11 Comments this post:

Anonymous said...

mcamane ni...

RerameUngu said...

penah dah cuba untuk 2 3 entry..lagi2 bila time bokbeng selow teramat kan..hehehe...

ok jugak la..still bnyk nk explore..heh

Unknown said...

nanti nak test la =)

HANI said...

ohhh...ambik masa sikit nih nak bagi perhatian..skrg masa terhad...kalau tak tau leh belajar kan/

Unknown said...

update ye.. nak tahu gak kesudahannya.. ok ke tak blog update guna windows live viewer ni...

Unknown said...

@silah.... try tengok baru tau..

@rama2: itu la buat offline... aku dah addicted dah nih

Unknown said...

@anastasyea: test kak.. best...
@Hani: sekejap jer.. macam guna word ajer install pun kejap jer

Unknown said...

@jalanan: ha'ah ni nka karang entry no 2 lak nih guna WLW

Unknown said...

kuman, sis baru sedar rupa dia dah lain...
yg gmbr kat blog sis tu dah lama..hahaha
ni baru je install yg baru lak..
lagi byk features...bestttt!!!
kena biasakan diri laks..

wan syamilah said...

akak pun guna jugak..byk plug in yg menarik..suka plugin cool emotions and text template (utk letak sugnature)...he3...

Anonymous said...

Total Control Marketing Review- Great piece of details that you?ve received on this website article. Hope I could possibly get some a lot more of the stuff on your own web site. I will arrive again..

Related Posts with Thumbnails