Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Saturday, October 02, 2010

Home » » Kenapa selalu jadi macam ni bila nak komen?

Kenapa selalu jadi macam ni bila nak komen?

Kembali lagi...

Soalan.. korang ada pernah dapat camni tak bila nak post komen kat blog lain?

aku kengkadang dapat juge jadi camni.
Adakah masalah browser?
ataupun masalah template blog tu?
or masalah aku sorang jer heheh

aku baru dok blaja guna Google Chrome, selalunya guna Firefox / Safari.

Anyone?


tu jadi macam nak tulis "word verification" tak boleh.. tak nampak column tu..

hairan hairan

14 Comments this post:

NirzaShah a.k.a Shahazrin said...

entah la tak berapa pasti, rasanya
setting kot...

sarah-najwan said...

tu la kuman...aritu akak ade setting kt komen..suh xnak ade verify word..agak2 da jd ke belum ek?..awak komen ade ke x kat blog akak...kat blog awk ok..

Kuman Chaos said...

@nirza: setting takde ubah aper pun...

Kuman Chaos said...

@sarah: dah jadi akak.. dah takde dah verification tu... menjadi la tu..

sarah-najwan said...

tqvm kuman...sesetengah org xsuka verify word tu..nak2 time line kureng..nak komen tetiba jd xnak..

ni okehlah sb dah xde VW tu..tq

izzul said...

pasal template blog tu kot..kdg2 saiz xsama ngn yg default nye..hehe..rasenye laa..tp xyah la nk kene verify..leceh la nak taip password dia tu..
http://blok-batu.blogspot.com/

cikgu isza said...

dulu2 akak pernah jumpa..
jenuh fikir camne nak komen dan bertambah hairan.. ada orang yang boleh komen..

Kuman Chaos said...

@sarah: betul x 1000 kak... memang itu la yang saya pikir pun, baik takyah WV tu, letak approval better sikit la..

Kuman Chaos said...

@izzul: aku pun rasa template yang blog tu pakai punya angkara la. Macam default komen dia akan bukak new window.. yang tu better sikit

Kuman Chaos said...

@cikgu: tiada jawapan yang pasti la cikgu, satu yang boelh dikatakan.. maybe template tu...

SYaMiLa said...

sbb tu akak suka setting kotak komen tu open kt new window...

pasal verify code tu..akak tk suka sgt...sbb lambat kalau line tk elok...

Zairie Husin said...

kalau x silap masalah template.. sebab ada blogger pernah jd camnie.. dia tukar template ok je.. cuba la. mana taw jadi ke.. :)

Tomato Gurl's Life said...

sama la selalu gak jadi camtu bila nak komen..so kena blogger better takyah letak verification...cam menyusahkan je nak komen..

Ummi Hanie said...

tu sbb kite klu boleh jgn gune word verification ni ..nyusahkn jek...satu lg gunekn setting komen pop out,idak le lmbt sgt nk loading..

Related Posts with Thumbnails