Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 13, 2010

Home » » Kenapa tiap kali aku buat Entry aku kena letak gambaq?

Kenapa tiap kali aku buat Entry aku kena letak gambaq?

Aku pun naik hairan ek...

kenapa bila aku buat entry ,
mesti aku nak letak gambaq..
tak kira la gambaq apa pun tapi selalunya akan ada kaitan dengan entry tu ler..

aku perasan trend ni bila aku nak check semua draft-draft post aku tu.

yang mana takde gambaq akan maintain la kat dalam draft tu sampai la aku letak gambaq...

Mungkin personal preference kot sebab aku nak bagi meriah sikit entry tu kalau tak akan nampak kosong jer cuma perkataan jer kan?

So, entry nih aku dedicated kan kepada Entry aku yang takde gambaq...
Nampak pelik sikit la kan?

:o)

15 Comments this post:

Mrs Poyo said...

Gambaq buat orang rasa asyik membaca blog kita sambil makan roti kering cicah milo

sarah-najwan said...

akak n3 kali ni xde gmbr..baru perasan jugak..asik letak gmbr bg meriahkan n3..

shahrilhakime said...

gakanye kalo entri takde gambo ni macam tak lengkap.... macam beger dengan dagingnye,.....tak lengkap kalo salah satu takdee

Nurina Izzati said...

thanx support badlishah, support paya besaq jugak.. hehe~ neway, kalau entry yg ada gmbr rsanya bru org tertarik utk tgk.. nak kna letak gmbr bnyk2 la..

Nur Hawa Mohd Zin said...

sebb gambar penyeri entri....org kadang2 tak bace n3 tapi tgk pic..hehhe

Ummi Hanie said...

gambar tu utk upah mmbaca...hehehe ;p

Unknown said...

a'ah la, bila ada gambo nie tulisan tu nampak cam canttik jeer..hehe

ISZA said...

ooo.. akak perlu letak gamabar sebab gambar tu nanti keluar dalam recent posts slider.. tak cantik kalau takda gamabar.. kosong jer..

Shakina Farhan said...

tak de gambar rse cam boring kan..

siapa nak kurus?asset & spanx di sini

Misz-ella said...

gambar tu kan penyeri n3 .. pe salahnya kita letak. Kan kwn kan ..Hehe ..

Unknown said...

@amira: betul tu.. baru ada selingan.. :D

sarah: baru la colorful ada gambaq kan kak

Unknown said...

@D08: berger takde daging bukan burger dah tu eheh

@nurina: betul ehheh

@hawa: ha'ah sbb tu gambar kena relevent ehehhe

Unknown said...

@ummi: tak pun membaca tu upah gambar? hehe

@kun: semangat nak baca kan

Unknown said...

@cikgu: betul jugak kan cikgu... baru saya terperasan..

Unknown said...

@kak ella: penyeri blog :o)

Related Posts with Thumbnails