Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Sunday, October 24, 2010

Home » , » sunday yang penat...

sunday yang penat...

Aduhai memang penat hari nih.. maklum la kan sunday...
hari all the chores will need to get done.

1. pepagi anto anak ke sekolah & yang lelain ke rumah tok diorang.
2. Drive balik kampung kejap untuk jadi pekerja buruh sukarela
3. Jadi buruh sukarela dari jam 9~1pm, kerja angkut mengangkut kat kebun orang tua (routine every 2 weekend)- no internet
4. Jam 3:30pm, drive balik rumah,
5. Jam 5pm, bawak wife ke klinik & membeli belah groceries sampai jam 6pm
6. Dinner Ko teaw Hong Kong + Barli suam + Bihun Bandung + teh tarik
7. Amik anak-anak dari umah in law
8. Jam 8:30 baru sampai rumah...

buat entry nih and prepare untuk beradu...

rasa macam hari sabtu jer.. and dok harap esok hari ahad.. nampaknya memang Monday Blues la tomorrow...

keje belambak lak esok aduhai... tugas tugas

8 Comments this post:

Gayahspears said...

same :( Gayah lak bz dgn part time..huhu

Kalamhati said...

caiyyok..caiyyok!=)

MOH KEMBARA said...

Salam Yob,
gitu ya koje ujung minggunyer? Nampok cam penat. Yong penat ngadap laptop jer. Err salam perkenalan! Sudi ziarah blog kembara Yong ya.

cikgu isza said...

rehat-rehatkan badan yer.. tugas memang tak pernah sudah..

Ummi Hanie said...

adohai..apo nk buekk..den pun xsuko hari ahad , bukan ape,suke tu suke tp mengenangkn esoknye isnin,laki nak gi keje,anak nk g skolah....hehe ;p

Hairil Rizal said...

Memang bz sungguh disitu.

Selamat tido!! :)

Coco said...

sunday yang tidak berapa sihat utk sy. :'(

Yatre Hayati said...

aku lagi hari2 penat...muahaahah

Related Posts with Thumbnails