Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 27, 2010

Home » , » Kisah sedih dari blog Seram Sunyi... sedih aku membacanya....

Kisah sedih dari blog Seram Sunyi... sedih aku membacanya....


Aku memang jarang (bukan tak pernah ek) tersentuh hati bila baca blog,

tapi lepas baca entry terakhir blog Seram Sunyi memang aku tak leh tahan lagi.


Kepada yang tak tahu, Seram Sunyi nih blog cerita seram or gambar seram yg pada aku amat best dah berlainan. Memang aku selalu lawat dan baca.

Cuma lately nih aku tak kesana sebab terlalu sibuk. tup tup hari ni aku tergerak untuk baca entry kat sana and aku di sambut oleh tajuk entry nih...


Link ke entry tu Klik Sini

Satu entry yang panjang, dan penuh meruntun perasaan aku bila aku baca...
still rasa kesedihan yang dialami oleh pemilik blog nih.

A tribute untuk kawan sejati, ..

baca entry tersebut dan hayatilah erti persahabatan...

Al-fatihah ....


6 Comments this post:

Amy Syaquena said...

morning..

amy datang bertandang pagi sambil mencari juadah baru,oh ye ke ok amy teruskan jogging ke rumah dia ye, nak baca entry dia..

Ummi Hanie said...

saalm,sy pun ade gak baca2 kat situ...best dan unik gak,tmbh sy ni enis suke tgk citer2 seram...heee~

ok le nk g baca citer sedih tu jap

SYaMiLa said...

al-fatihah

Nasir Bravo said...

al-fatihah utk saudara se muslim kita,,,
Ibu Bohong Kita

Kalamhati said...

al-Fatihah..hmm

d_LA said...

tuan blog seram sunyi dh xde ker?Innalillah..Al-Fatihah tuk arwah :(

Related Posts with Thumbnails