Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Friday, October 22, 2010

Home » , » Cutenya.... nih yang aku suka tengok nih...kawaiiii....

Cutenya.... nih yang aku suka tengok nih...kawaiiii....

Tadi aku saja jer melawat site Nuffnang aku,
saja gedik nak tengok brapa analytics aku untuk 2-3 hari nih

rupanya dah tukar color (which aku rasa a bit distracting to my taste, sorry ekk ) dan aku tertarik nampak header nih...

Apa kebenda la yang "-minus" "-minus" nih..
so aku dengan penuh curious meng"click" la perkataan minus tu...



dan aku tiba ke page nih...

Aku pun terpana la sekejap... rupanya tu website digi...

lawa and cute tuh.. yang best nya aku nampak template yang digunakan animated... nampak tak gambaq kereta, van & bas kat bawah site tu.. semuanya animated dan asap dari kilang kat belah kiri bawah tu pun animated.. siap ada anjing yg comel dok berjalan lagi kat bawah..

Yang best nya site dia langsung takde lag (pada connection aku la 512Kb Streamyx), menarik betul...

kornag nak tengok, klick kat sini..Website DIGI

nih buat aku rasa nak buat template yang sama nih sesapa ada tips camno nak buat tak?
aku nih bukannya boleh sangat nampak site yang cute & creative camni ... walaupun takde skill nak buat tapi niat tu ade.. (niat pun kira ok la kan..)

11 Comments this post:

ecah..merangkap anak cik nan said...

digi mmg kretip..hehe

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

cute la website digi nie....cm nk mkn jaa.....huhuh

Jelly Beku said...

betul ar...cantik website diri...dah tukar ker...btw noks follow u tau hope u dont mind

Kuman Chaos said...

@ecah: syok betul la diorang pny kretive team.. sure power

Kuman Chaos said...

@akma: bleh gak makan tu ehhehe

Kuman Chaos said...

@jelly: tq sbb follow .. follow je takpe... dah follow kembali...

Hairil Rizal said...

Oo..yg minus minus tu Digi punya ke?
Haha!

Jgn tanya diriku camne nak buat template camtu... :P

SYaMiLa said...

mmg cantik and cute la... ;-)

New Entry "Naik Motor Tak Pakai Baju… ^_^"

SyerAgh said...

digi mmg kreatif lolz~

ms.GrEEn said...

haah..aku pon pernah tgok...masa tuh nak klik analitik...tp terklik perkataan minus tuh tnpa sengaja..haha..bukak2 mmg trs ngadap baca..sbb mmg attractive ok!

NICK IRFAN said...

cantik! pandai dorg letak template ni....

Related Posts with Thumbnails