Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Tuesday, October 05, 2010

Home » , , » Ahhh lega rasanya...pagi selasa yang pening...

Ahhh lega rasanya...pagi selasa yang pening...

Ok kembali...
masuk opis jer tetiba banyak lak benda yang takde semalam alih-alih ada pulak pagi nih...

dah ler ingat nak berblog ajer nak buat entry pun tak sempat.. nasib baik dah settle setengah..

dah le semalam lapo giler.. sampai tertido heheh


ok dah settle sikit dah nih.. ada 2-3 entry in que,

bukan ape preparation takut kalau kalau petang nih "ter"busy lagi..

terima kasih pada yang melawat.... komen akan di balas jap lagi...

lepas lunch ada operasi 5S pulak kat Line dalam 1 jam..

lepas tu kembali rilek sikit.. sikit ajer tau.. heheh

:0)

7 Comments this post:

DKosongLapan said...

uiii betoi punye bizi le mike ye kumanx.....takpele khidmat untuk negare,bangse dan agameee..... saboooo

sarah-najwan said...

teruskan bekerja dgn hati yg gembira walau keje byk...jgn stres mress deh..

MiszNoRuL said...

salam,

wah, bizi pn sempat lagi up entri..sy kalau bizi mmg takde langsung entri..cam 3 hr lepas.. haha

JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK MISZNORUL
http://misznorul.blogspot.com/2010/10/jom-contest-muka-itik-itu-cun.html

Amy Syaquena said...

bekojo la kito sekueknyo berusho la kito sekueknyo,kuek bekojo banyak duit tambah kayo hahaha...nyanyi la pulak...ngeee..jgn stress2 ye!!

Kuman Chaos said...

@D08: tengah sabi bebanyak la nih eheh

Kuman Chaos said...

@sarah: takde stress la kak.. maintain jer ehhe

Kuman Chaos said...

@MisZNorul: masa lunch break kejap sbb tu bleh bua entry sikit heheh

Related Posts with Thumbnails