Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Thursday, October 14, 2010

Home » , » Adakah ini SPAM shoutbox?

Adakah ini SPAM shoutbox?

tadi aku terperasan satu benda kat kotak jerit (shoutbox) aku..
kalau ni betul punya bw maaf la ek...

tengok kat bawah nih..


adakah ini yang dikatakan SPAM shoutbox?
or bw guna software?

sebab link yang digunakan tu mmg bukak site, tapi site english dengan pelbagai topic macam penjagaan kulit, IT etc

tapi takde gambar etc.. hmmm so apa pendapat korang?

10 Comments this post:

sharifuddin N shakina said...

kina pun tak pasti..maybe kot..xsuke btul..buat semak je kat chatbox tu..

warna pilihan baju tunang latest entry

Mr.Ket said...

aku rasa mmg spam..geram gak aku..penuh je kat shoutbox blog aku

maCy said...

selalu kena. sangat tak suka~

aYaz said...

err..
agaknye kot?
blog aku pn sampai org luar negara shout kt shoutbox,
india,US,
diorang paham plak bahase melayu?

ummi iman said...

urmm..ummi pon ada gaks...urmm...caner ek nak buat?

Kuman Chaos said...

@kina: saja nak bagi meriah chatbox.. dah tu masalah

@Mr Ket:SPAM la tu.. hampes tull.

Kuman Chaos said...

@macy: sama la... mmg tak suka.. kang letak authorization kang payah org nak berjejak lak

Kuman Chaos said...

@ayaz: biasa la.. kan BM nih lingua-franca.. :D

Kuman Chaos said...

@ummi: ada org ltak authorization sebelum shout.. tapi saya rasa mcm susah jer

one2paii said...

kadang2 masih ada org yg x ikhlas untuk buat manual blogwalking..lebih suke guna sistem(auto software)..ituh da menipu,xikhlas.

Related Posts with Thumbnails