Followers

NOTICE:

Now you can click on photo and it will zoom in. Thanks to the HighSlide Javascript. How to do it? its in my "Blog Stuff" page...

Wednesday, October 06, 2010

Home » , » Kerana tudung di Pasar Malam.

Kerana tudung di Pasar Malam.

kepenatan..

satu perkataan yang summarize apa yang aku rasa sekarang nih...

Penat balik dari pasar malam walaupun aku sendiri tak beli apa pun (melainkan 3 bijik popia + 1 biji apam balik)

Ke pasar malam sebab menemani orang rumah nak menshopping tudung untuk ke kursus.

Dari pemerhatian aku, memang ramai kaum wanita yang bertumpu ke gerai menjual tudung nih... memang meriah laa memang lebih ramai di gerai tu compared to gerai-gerai lain.

Yang bestnya, kaum lelaki (suami-suami, boyfriend-boyfriend, pakcik-pakcik,) + anak-anak akan berada di satu barisan (selangkah )di belakang kaum wanita yang mengerumuni gerai tu. Aku peratikan, bila kaum wanita ni panggil nak tanya pendapat, kaum lelaki nih akan mara kehadapan lepas ku kembali ke posisi sebelumnya.

Kelakar amat (aku pun tak terkecuali le) heheheh

Itu la resmi , saling bantu-membantu dan sokong menyokong baru la aman dunia nih betul tak?
ni idak... bila masa isteri nak tengok tudung jer macam-macam la alasan ...

sokong la... ada sebab kita diajak ke Pasar Malam tu...

15 Comments this post:

sarah-najwan said...

kalu kes akak..tanya en somi..lawa x tudung ni?..dia ckp..lawa2..sb beli cepat..balik cepat..keh3..

tapi baiklah jgk sb sudi temankan hakak ni pi beli2..hehe

kakchik@ella said...

Kwn2 opis akak pun rajin beli tudung. Bisnes tudung jom .. Hehe ..

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheheheh...hubby awe plak, kalu ikut awe shopping dia akan cari kerusi nak duduk..tapi dia akan bagi pendapat jugak cuma dia nak duduk jek penat layan

Kuman Chaos said...

@sarah: itu la tektik yang universal.. cepat-cepat amik sebelum the other half tukar fikiran ahhaha

Kuman Chaos said...

@kakella: jom jom... hehehe jgn sampai boss nampak dah ler ehhehe

Kuman Chaos said...

@nurhawa: idea bernas tu... kena bawak kerusi sendir la nampaknya ahhah

amirah said...

hehe.lau cm2 jgnla bg alasan xtau nk pilih kaler apa.layan jela....

fiq said...

nak manja skit tu..hehe..dulu sebelum kawin bleh pun..huhu

Tomato Gurl's Life said...

hehe..isteri nak bermanja dgn suami la tue,...sambil2 suh suami bayarkan..hihi

Ummi Hanie said...

kalu sy,shopping sensorang biasenye...slalu sy jalan tmpt laen,hubby tmpt laen..kalo xbwk henpon,alamatnye melilau2 la mencari balik hubby tu ..hehe

bese laa..org pompuan bertudung,mesti nk ada byk pilihan/koleksi tudung kan...

Gayahspears said...

aku suke tudung yg jenis sarung ja.. senag tak yah nk gosok..huhu.. tp org pumpaun mmg kalo nampak tudung baru ja kat pasaran mesti nak cuba :)

DKosongLapan said...

errr...... awok sekado sokong daghi belakang jeee.....awok bagi duittt...mem awok pegi beli bende yang die sukee......
awok bukan tak suke ngikot die membeli.....tapi penattleee komeee.....penat memilih.... nak beli satu pun....mase yang diambik.....lameee beeeennnnnooo

meera^da cute..*_* said...

perasan gak....banyak kali kot jadi camnih..

neway, thanks commnent kt blog sy..

cikgu isza said...

suami akak mmg sporting bab temankan shopping ni..
sayang dia..

~SukEMakAn~ said...

haha
lawak betul tp kenyataan!

Related Posts with Thumbnails